www.charlottestorij.nl

IMG_5091.JPG
Goodmorning! Oeps. Ik had niks ingepland voor vandaag.. Had nog geen tijd gehad om nieuwe producten te fotograferen en er lekker over te schrijven. Maar een persoonlijk klets praatje kan nooit kwaad! Ik vind dat altijd erg leuk om te schrijven en jullie lezen het graag! Het is nu 07:15 en ik ben onderweg naar school in de bus. Dat is echt het voordeel van lang reizen hoor! Je kan nog eventjes snoozen, dingen doorkijken en in mijn geval een blog artikeltje typen. Vandaag heb ik een kort dagje op school. Salon! Na salon kan ik eindelijk een keer genieten van mijn vrije middag want ik hoef niet te werken bij Emté. Gisteren en morgen overigens wel hoor haha! Vanmiddag komt mijn carnavals pakje binnen die ik besteld heb! Jaa dit jaar ga ik carnavallen in Den Bosch samen met mijn beste vriedinnetje. Ik ga als Sneeuwwitje haha! Vieren jullie ook carnaval en gaan jullie ook verkleed? Verder is deze week redelijk rustig. Morgen heb ik ook gewoon school en in het weekend moet ik werken. 2 volle dagen. Hallo moneys! Maar daarna heb ik 1 weekje vakantie! Heerlijk! Trouwens? Zaterdag is het Valentijnsdag he! Love is in the air! eventjes iets anders, gisteren ben ik samen met Melanie wezen maccen in de auto! Want ze heeft net kers vers haar rijbewijs en dat moest even gevierd worden! Ik nam de mcflurry met brownie stukjes en heerlijke chocolade saus. Mjum! Hoe is het verder met jullie? Vanmiddag als ik uit school ben ga ik eindelijk weer een video filmen! Ik was mijn opzet stukje van het statief en de camera kwijt. Bleek hij gewoon in mijn andere tas te zitten! Er komen dus weer veel nieuwe video’s aan! Bedankt voor het lezen en maak er een mooie dag van! Dikke knuffel vanuit de bus!❤️

8 reacties op “buslife, Valentijnsdag en carnavalspakjes”

 1. Altijd leuk zo’n kletspraatje 🙂 Fijne dag vandaag!

 2. Ideaal als je in de bus even een blogartikel kan typen. Ik ga carnaval vieren als vlinder of pilote. Heb meerdere outfits. Leuk dat je in Den Bosch gaat carnavallen!

 3. Manon schreef:

  Lekker dat je dit even kan typen als je onderweg bent, ik hou alleen niet van lang reizen, blegh! Wat schattig dat je als sneeuwwitje gaat, ik heb al 3 jaar geen carnaval gevierd, maar ik heb ook geen vakantie enz dus.Hopelijk word het wat met die jongen!! En veel plezier en succes vandaag met filmen.

 4. Kirsten schreef:

  Wat fijn dat je kan gaan genieten van een vrije middag! (: Ik ben heel erg benieuwd naar je carnavalsoutfit, wij vieren het hier niet.

 5. Denise schreef:

  Wat leuk dat je een jongen hebt leren kennen! Heerlijk deze klets artikeltjes <3

 6. Femke schreef:

  Ik vind dit soort artikeltjes echt super leuk om te lezen!:)

 7. Dana schreef:

  Dit is ook leuk om te lezen, enjoy valentinesday 😉

 8. Denise schreef:

  Je zegt dat je een filmpje gaat plaatsen maar dat lieg je ik zit al meer dan 2 maanden te wachten op een video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *