www.charlottestorij.nl

Ik ben helemaal weg van droogshampoo! Het is de redder in nood bij vettig haar. Hoewel droogshampoo het haar lekker fris en soepel houdt zijn er nu ook droog shampoo’s die voor meer textuur en volume zorgen! Dacht jij dat droogshampoo alleen een reinigende en ontvettende werking heeft? Old news! Droogshampoo is namelijk de perfecte styling tool om je haar in een cool en trendy model te stijlen.Het mooie merk Toni & Guy komt met deze nieuwe droogshampoo’s! Dry shampoo voor texture en volume in je haar! Verpakt in hippe bussen met een goede werking. Ik testte ze voor je uit! Kijk je mee?


Wie Toni & Guy niet kent leeft onder een steen want dit hippe en fijne haar merk heeft hele fijne verzorgingsproducten voor je haar! Toni & Guy had al een droog shampoo in het assortiment genaamd cleanse. Dit product deed wat het beloofd: je vette haar aanzet een opfris beurt geven en het tegelijk voorzien van een volume boost. Helaas laat droog shampoo best vaak een witte waas achter dus dat is minder.. Maar met de vernieuwde droogshampoo gebeurt dat niet meer! Deze dry shampoo richt zich op het opfrissen van je haar maar vooral een textuur en volume boost geven aan het haar. Dat klinkt heel goed toch! De dry shampoo’s zitten verpakt in hippe en mooie bussen in pastel kleurtjes. Een blauwe variant en een geel/gouden variant. De bussen zijn bedrukt met tekst. Op de achterkant vind je nog wat meer informatie. Een fles bevat 250 ml.

2 varianten dry shampoo: Texture & Volume. Deze dry shampoo zorgt voor een opfris beurt van het haar en gaat de vettige haar aanzet tegen maar het is ook een haar styling product. Want ze zorgen ook voor  flink volume! Laten we eerst de zeeblauwe fles bespreken. Casual matt texture. Deze zorgt voor een casual look met een matte finish op het haar. Perfect voor een nonchalante look. Een casual, messy hair style! Met deze droogshampoo creer je een speelse, nonchalante hairdo. Of voor een frisse morning after look! De goudkleurige fles is glamour sky high volume en zorgt voor een glamorous look met veel volume en veerkracht. Perfect als een voor treatment voordat je het haar wilt opsteken of wanneer je wilt gaan voor een big hair style! Een echte volume booster dus!

De dry shampoo’s zien er hip uit en hebben fijne spray applicators. Ik vind dit het fijnste werken. Je kan goed doseren en zelf bepalen hoeveel of hoe weinig je sprayt voor de volumineuze look! ^^

Nog wat informatie op de achterkant. Vooral een waarschuwing met vlambare sitaties etc. Ligt erg voor de hand liggend. Het belangrijkste bij deze dry shampoo is dat je hem niet te dicht aanzet bij het haar. Want hier kan je dan wel witte wazen bij creëren. Verder staat er een gebruiksaanwijzing op maar volgensmij weet iedereen wel hoe je zo’n bus droog shampoo moet gebruiken toch? Laten we hem testen!

Sprayen maar! De dry shampoo ligt fijn in de hand en sprayt goed en fijn in het haar. Je kan makkelijk doseren en dus niet te veel sprayen. De dry shampoo ruikt heerlijk! Een echt kappers merk. Fris, fruitig en met een vleugje citrus. Hmmm! Je moet er van houden maar het is een fijne geur die je in je haar sprayt. Hij laat geen witte waas achter en matteert het haar! Dit vind ik wel een beetje apart want dat doet elke dry shampoo toch? Ik ken geen shampoo’s die het haar glanzend maken. Gelukkig dat hij geen witte waas achter laat!

Hier zie je 2 verschillende coupes. De eerste foto is de Volume dryshampoo en de 2e foto de volume dryshampoo. Eerlijk gezegd? Ik zie geen verschil…Hij geeft wel volume maar niet super veel ofzo. Het is een fijne dryshampoo die geen witte waas achter laat maar echt een mega WAUW volume? Nee dat niet. De texture zorgt wel voor meer body en boost in je haar en maakt het lekker messy! Dat is zeker mijn favoriet. De geur is wel echt superfijn. Hmmm! Wil je een stylish hairdo maken met 1 van deze producten? Breng dan de Casual Matt Texture dryshampoo vanaf de wortels tot halverwege de lengte van je haar aan. Fohn je haar van bovenaf je hoofd richting de punten en kneed met je vingers losjes nonchalante slagen in je haar. Maak vervolgens een losse zijscheiding en zet de lokken aan een kant vast. Voila! Je hebt een hele toffe hairdo gecreëerd met de dry shampoo! Meer dan alleen frisheid!

Droogshampoo vond ik altijd al fijn maar deze van Toni&Guy is superfijn! Een fijne geur van de sprays, ze zien er hip en trendy uit en hebben een fijne werking! Meer dan alleen een droogshampoo is deze dus! Een styling tool die je niet kan missen in je haar routine! Ik ben vooral fan van de texture dryshampoo. Textuur en het messy effect! Love it. Ook kan je deze gewoon gebruiken om je lokken wat op te frissen natuurlijk! De nieuwe Toni&Guy drooshampoo’s Casual Matt Texture en Glamour Sky High Volume zijn vanaf begin deze maand verkijgbaar bij drogisterijen, Wehkamp en bol.com. Een fles van 250 ml kost €11,99. Best prijzig maar wel de moeite waard! Wat vind jij van dryshampoo? En wil jij deze proberen?

 ✿

7 reacties op “Toni & Guy Texture en Volume droogshampoo.”

 1. Denise schreef:

  Aaah ik kan me geen leven voorstellen zonder droogshampoo. Zo fijn! <3

 2. Maaike schreef:

  Wat een fijn artikeltje! Ik vind de verpakking er al super professioneel uitzien, maar het effect kan ik helaas niet echt zien. Toch lijkt het me wel iets om uit te proberen! 🙂

 3. Kirsten schreef:

  Droogshampoo is echt een geweldige uitvinding! Die van mij zijn helaas op maar ik vind ze super.

 4. DQ schreef:

  Ik ben verslaafd aan droogshampoo. Ik vind de verpakkingen van deze varianten wel heel mooi, alleen toch te prijzig. X

 5. Isabel schreef:

  Klinkt als een hele fijne droogshampoo! Ik ben vooral benieuwd naar de volume!

 6. Anne schreef:

  Mooie producten! Ik ben benieuwd naar de frisse geuren die je beschrijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *