www.charlottestorij.nl
02. 02. 2015

Goeiemorgen! De eerste photodiary van februari! Ik vond afgelopen week niet super snel gaan en had vooral niet zo’n zin in school. Ik denk dat het weer ook wel mee speelt.. Die grauwe, vieze en koude dagen zie je dan niet zo zitten. Helaas moet je toch gewoon met de bus naar Nijmegen, je lessen volgen en werken. Afgelopen week was dan ook niet heel erg boeiend. In het weekend was ik wel lekker vrij en werkte ik veel aan mijn blog. Kijken jullie mee naar de wekelijkse photodiary?


Maandag avond oefende ik nog even goed voor mijn hand en voet examen! Dinsdag zou ik praktijk examen in hand of voet hebben en ik oefende dus nog even op mijn zusjes voeten. Vooral het lakken want dat was kritisch!

Haha! Happy selfiesss! Ik had dinsdag dus mijn examen en ging eigenlijk zonder zenuwen of spanningen naar het examen toe. Ik had 2 goede modellen mee genomen en kreeg een fijn model terug. Het examen verliep goed! Ik stoote niks om, deed geen rare dingen en alles kwam goed uit in tijd. Nu moeten we afwachten op de uitslag! Spannend!

Om die middag op te vullen en het even te vieren ging ik met een vriendin lunchen bij Hema. Ik trakteerde mezelf op een broodje oude kaas met mosterd en rucola en een smoothie met mango en banaan. Yum!

Ook kocht ik bij de Hema wat leuke gadgets van de blijmakers collectie! Een iPhone kabel in mintgroen van 3 meter lang en een fish eye lens! Of ik er wat over ga schrijven weet ik nog niet omdat er heel veel bloggers over geschreven hebben. Ik moet wel zeggen: voor €4,00 zou ik hem zeker aanschaffen!

Het resultaat van de fisheye lens! Het geeft een vintage achtig effect aan je foto en het effect van de fisheye is duidelijk zichtbaar. Ik vind het echt te leuk! Zeker voor feestjes en speciale gelegenheden toch? ^^

S’avonds maakte ik eten klaar voor mijn zusje en mezelf. Moeders had helaas een griepje te pakken en dus maakte ik eten! Pasta strikjes met verse pasta saus, tomaten, stokbrood met kruidenboter en het blaadje basilicum maakt het af! 🙂 Het was echt heerlijk!

Salon les op school! Ik had lekker 2 behandelingen die ik mocht doen en dit verliep goed. Ik vind salon zo leuk om te doen! Mensen verwennen, harsen of juist verven en ze met resultaat de salon verlaten. Dat voelt goed! Ook is de telefoon opnemen en afspraken maken erg leuk om te doen.

Woensdag had ik salon tot half 1 en stapte ik daarna snel in de bus richting Tiel om weer een paar uurtjes te gaan werken. Ik vind het niet heel fijn om zo te stressen en mijn hele vrije middag is kapot.. Na school gelijk door is best vermoeiend.. Toch is werk altijd wel gezellig en heb je weer moneys verdiend!

Na werk had ik nog geen rust want ik had gelijk weer 2 klantjes in mijn salonnetje! Het loopt steeds beter en daar ben ik mega blij mee! Ik had een lichaamsmassage en een klant om wimpers en wenkbrauwen te verven. Na 1,5 uur ruimde ik alles op en had ik eindelijk even een uurtje rust!

Een foto van het resultaat! Ik had haar wenkbrauwen geverfd en een beetje in model geëpileerd. Ze was erg blij met het resultaat! ( deze foto gebruikte ik trouwens voor de salon facebook pagina en ik heb natuurlijk haar toestemming gevraagd!

Donderdag bleef ik thuis van school omdat het mega slecht weer was.. Het hagelde de hele dag en af en toe vielen er natte vlokjes sneeuw uit de lucht. S’avonds was het echt creepy want deze lucht hing in mijn achtertuin. Ieks! Er kon zo een horror film worden opgenomen in mijn tuin vind je ook niet?

Vrijdag had ik mijn eerste stage dag in Veenendaal! Vorige week liep ik in Ede en deze week dus in Veenendaal. Ik wissel het elke week af. De stage is erg leuk, een supermooie plek maar helaas waren er die dag gewoon geen behandelingen! We hebben dus vooral klanten geholpen, de salon netjes gehouden en ik kreeg veel uitgelegd.

City spa in Veenendaal met de fishes spa! Helaas waren er dus 0,0 behandelingen die dag voor de salon. Alleen mensen voor Powerslim en LPG maar daar kon ik helaas niks mee.

S’avonds moest ik vanaf Veenendaal snel terug naar huis reizen omdat er om 8 uur nog een klantje zou komen om haar wimpers te verven. Ik moest dus echt zorgen dat ik geen bus miste! Snel alles opbouwen, spullen klaar zetten en aan het werk!

Wimpertjes in de verf! Mooi zwart! Verder had ik die avond lekker niks! Ik douchte lekker, keek tv en maakte een blog artikel. Ik was vooral heel erg moe van de hele dag stage!

Zaterdag had ik eindelijk een hele dag vrij! Ik sliep lekker uit en maakte eindelijk weer een video voor mijn YouTube kanaal! Ook maakte ik veel blog foto’s, schreef ik artikelen en keek ik series. Een heerlijke, lazy zaterdag!

En dit is nu. Ik zit nu achter mijn laptopje deze diary te typen. Mama staat lekker te koken en het regent buiten. Ik vind het jammer dat deze diary alweer af getypt is haha! Zondag ( gisteren voor jullie dus) moest ik van 12 tot 3 werken en heb ik s’middags serie gekeken, mijn kamer opgeruimd en dit artikel gemaakt. Lazyyy!

Aankomende week word gewoon weer hetzelfde as usual! Vandaag heb ik school tot half 4, ga ik daarna door naar Tiel voor mijn rijles en s’avonds heb ik weer 2 klantjes in mijn salon. Dinsdag en woensdag gaan we benen harsen op school, moet ik werken en heb ik nog een klantje! Donderdag blijf ik bij mijn nicht slapen en vrijdag heb ik de hele dag salon! Zaterdag moet ik een lange dag werken en zondag ben ik dan lekker vrij. Dan wil ik mijn kamer eventjes aanpassen, ik krijg een deur en wil de randen af schilderen. Drukk!! Ik laat het allemaal maar weer gebeuren. Hoe is het met jullie? Dikke kus en een fijne week gewenst!

9 reacties op “photodiary ♥ week 5”

 1. Denise schreef:

  Wat een heerlijke week! De wenkbrauwen zien er inderdaad weer heel mooi uit <3

 2. Kirsten schreef:

  Echt super fijn dat je salon zo goed loopt 😀 heel erg leuk! Je hebt wel drukke dagen zeg..

 3. Manon schreef:

  Leuke foto’s, de pasta ziet er lekker uit.

 4. Femke schreef:

  Leuk dat je salon zo goed loopt!! Wat moest je doen, voet of hand op je examen? Fijne week!

 5. Marleen schreef:

  Hele leuke foto’s! Ik vind de Fish Eye lens ook heel gaaf! xx

 6. Isabel schreef:

  Wat een leuke foto’s Charr! Tof zeg je nieuwe stage, je straalt!

 7. Wies schreef:

  Leuke foto’s! Die fish eye lens is grappig! Ga je daar nog wat over schrijven?

 8. Anne schreef:

  Leuke diary! Leuk om te zien van je salon!

 9. Jessica schreef:

  Dat kabeltje voor je iPhone is mega leuk! Ik ben ook erg benieuwd naar de fisheye lens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *