www.charlottestorij.nl

Wie kent het bekende make-up merk Too Faced niet? Opeens was er een grote rage op de chocolate bar palettes. Helaas was dat prijskaartje erg duur en vond ik dat nauturlijk erg jammer! Maar met een te gek budget make-up merk in ons kikkerlandje kunnen we onze beauty hartjes ophalen en genieten van een stuk chocolade met een betaalbare prijs! Wel chocolade voor je ogen dan! Ik review vandaag het Death by chocolate palette voor jullie!


Het palette van het budget merk Make-up Revolution. Een geweldig, goedkoop merk met veel dupes en namakers van andere toffe merken. Zo schreef ik al over de blushing hearts en heb ik nog meer toffe producten voor jullie liggen! Dit is het Death By Chocolate palette van dit merk. Het palette komt verpakt in een bruin doosje met een roze accentje. Op het doosje staat I love Make-up en je ziet het palette en de chocolate figuurtjes al door het plastic heen. Op de achterkant van het doosje staat nog wat informatie.

Oeehla la! Iemand een stukje chocolade? Nee, dit is geen overheerlijke chocolade reep die je kunt op eten maar je kunt er wel helemaal bij weg zwijmelen terwijl je geniet van Merci! Met dit mooie, toffe en vooral bijzondere palette steelt jou stash de show. Een palette die eruit ziet als een smeltende chocolade reep waar de chocolade van af druipt en er stiekem al een paar hapjes van af genomen zijn. Het palette ziet eruit als 3D en maakt het allemaal nog toffer. Zeg nou zelf? Dit is toch net echt! Het palette opent makkelijk door een kleine opening waarmee je het doosje opent. Is het zwaar? Want dit vroeg ik mezelf best wel af maar dat valt reuze mee! Het palette is niet superzwaar en niet superlicht maar gewoon er tussen in.

Wanneer je de chocolade bar opent *voorzichtig dat je geen stukje afbreekt! hihi * zie je deze prachtige kleuren oogschaduw. Wauw! Ik kan hier uren naar kijken en mijn camera vind het maar al te leuk om alle mooie kleuren vast te leggen. Dit palette bevat 16 kleuren oogschaduw waarvan er 2 wat groter zijn. Begrijpelijk want dit zijn de highlighters. De andere 14 kleurtjes zijn ook erg pretty en hebben kleine vierkantjes die gevuld zijn met de oogschaduw. Pretty! Verder bevat dit palette een grote spiegel en heeft een spons applicator kwastje. Handig voor onderweg dus!

Natuurlijk hebben deze oogschaduw kleurtjes leuke namen! Bijpassend bij het thema chocolate bar. Van links naar rechts zie je: White Light, Don’t Let Go, Break Me Up, Consume Me, All is Lost, Lick Me, Fool’s Gold, One More Bar, Devour me, Tear the Wrapper, Love You to Death, Pray for Me, Dipped, Tease Me, Set me Free en Bring Down Angels. Allemaal prachtige kleuren voor een natural maar ook een smokey of uitdagende look! Dit palette bied meer!

Hier zie je alle kleurtjes en de oogschaduws nog eens goed dichtbij. Gevarieerd van prachtige matte pastel tinten tot goud, zilver en knallende paarse tinten. Ik vind de kleur keuze bijzonder en leuk. Je ziet niet vaak gekleurde tinten tussen nude en onopvallend zitten en dat vind ik leuk! Het varieert ook van matte en glanzende shimmer tinten. Leuk! Zo heb je meer variatie! De oogschaduws hebben goede vakjes en zijn perfect om te gebruiken. Te kleine vakjes is ook niet fijn! Laten we snel naar de swatches gaan kijken! Ik heb de oogschaduws droog geswatcht en per vakje gedaan. Per 6 oogschaduws dus.

Het eerste blokje oogschaduws! De naturel tinten met een prachtige highlighter. Ik weet niet wat het is maar highlighter krijg ik altijd moeilijk op de foto. Van links naar rechts zie je: White light: een matte, créme kleurige oogschaduw die perfect is als highlighter. Ernaast zie je Lick me: een mooie oudroze kleur die mat is en geen shimmers bevat. Love it! Fool’s Gold is zoals de naam het al zegt een gouden tint. Een mooie shimmery tint met veel glitters en een mooie finish. Goed gepigmenteerd! Pray for me is een mooie bruine tint met een koele ondertoon. Deze bevat ook veel shimmers. De laatste tint van dit blokje is Dipped. Een champagne kleur met een warme ondertoon. Prachtig voor een avond look!

Het tweede blokje! Als eerste zie je Don’t Let Go. Een shimmery taupe kleur met een roze toon. Brons tinten zijn vaak warm en dat is deze absoluut. Break me up is weer een matte tint. Een taupe kleur zonder shimmer. Deze is best goed van pigment! One More Bar is een mat bruine oogschaduw die ook erg goed gepigmenteerd is. Devour me is een matte oogschaduw met bruin paarsige tinten. Deze is het minst van allemaal gepigmenteerd. Tease me en Set Me Free zijn mijn favorieten! 2 prachtige, glanzende en mooi gepigmenteerde kleuren met veel shimmers. Tease me is donkergrijs en Set Me Free is een prachtige zilver champagne kleur met heel veel glans. Wauw.

Het laatste blokje! Dit zijn allemaal wat donkere tinten en dus perfect voor een smokey look! Consume me is een diep bruine kleur die goed gepigmenteerd is en veel shimmers bevat. All is Lost is een git zwarte kleur die ook wat groensig qua tinten heeft. Ik vind deze prachtig! Tear The Wrapper is een prachtige, shiny gouden kleur. Wauw! Zo goed gepigmenteerd. Love You To Death is een mooie lila paarse kleur met subtiele glittertjes. Mooie kleur! Als laatste een highlighter. Bring Down Angels is een prachtige, matte highlighter in een subtiele creamy kleur.

Wauw! Wat ben ik tevreden en blij met dit mooie palette! Het is een eyecandy gezicht om te zien van buitenaf maar wanneer je de reep opent komen er veel mooie en gevarierde kleuren te gemoet. Een veelzijdig palette met prachtige kleuren en goede pigmentatie! De oogschaduws zijn zacht maar niet te poederig en hebben maar een beetje fallout. De oogschaduws blijven lang zitten en vervagen niet snel. Je kunt hier veel kanten mee op! Een simpele nude look of een opvallende smokey eye. Dit Death By Chocolate palette is te koop bij makeupmusthaves voor maar €9,99! Wat vind jij van dit prachtige palette?

7 reacties op “Make-up Revolution death by chocolate palette”

 1. Nikita schreef:

  Wat een mooi pallet!

 2. Kirsten schreef:

  Ik vind het een ontzettend fijn palette en merk, de pigmentatie is super!

 3. Rachel schreef:

  ziet er super uit!

 4. Elise schreef:

  prachtig palette zelf heb ik I Heart Chocolate & Naked Chocolate. Beide prachtig! De verpakking alleen al is een pareltje

 5. Manon schreef:

  Heel leuk he , ik heb ook de witte variant!

 6. Maaike schreef:

  Ah, heerlijke foto’s! haha. En de kleuren zijn ook nog eens perfect <3

 7. Annelies schreef:

  Ben zelf een grote fan van the Too Faced versie, en wil intussen ook de semi-chocolate versie wel eens uittesten. Ziet er een goed alternatief uit zo te zien! Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *