www.charlottestorij.nl
21. 01. 2015

IMG_1183.JPG

De 6e happy list alweer! Ik deel soms mijn happy momentjes omdat je daar dan gewoon weer even blij van word. Op het moment heb ik een klein griepje te pakken en is een happy list wel weer welkom!
♥ een paar minuten extra snoozen op de vroege ochtend ♥ mijn salon die steeds beter loopt ♥ goed gelakte nagels voor het examen ♥ mijn Budha To Budha ring ♥ een middagje shoppen bij de Primark en met een volle buit naar huis gaan ♥ kaneelbroodjes ♥ een lang weekend vrij ♥ mijn nieuwe stage ♥ nieuwe sportkleding ♥ Cheerleader van Omi die ik tienduizend keer per dag draai ♥ een kappersbezoek ♥ gezond haar ♥ nieuwe producten voor mijn blog ♥ een foto album die ik zelf gemaakt heb ♥ vanille muffins met chocolade stukjes ♥ nog 1 maandje tot gratis OV ♥ kerstlampjes om mijn bed *in januari* ♥ lieve Marleen nog even zien ♥ mijn nieuwe zwarte laarsjes ♥ kleurboeken voor volwassenen! ♥ tumblr ♥ lekker veel blogartikels in de planning ♥ een warm bed met series kijken ♥

Wat zijn jou happy moments?

9 reacties op “the happy list #6”

 1. Kirsten schreef:

  Wat gaaf dat je eigen salon zo goed loopt en dat je een nieuwe stage plek hebt is ook super.

 2. Sofie schreef:

  Inderdaad allemaal heel happy!Nu heb ik zin in kaneelbroodjes haha x

 3. Simone schreef:

  Vind het ZO leuk dat je zelf een salonnetje hebt! Echt mijn droom 🙂

 4. Jessica schreef:

  Wat een fijne happy list! 😀

 5. Manon schreef:

  Wat een heerlijk lijstje!

 6. Paula schreef:

  Haha Cheerleader van OMI is zo leuk! Iemand in mijn klas had ‘m op speaker staan en sindsdien is de halve klas verslaafd aan dat liedje 😉

 7. Miss happinez schreef:

  Super goed dat je salon steeds beter loopt!

 8. Super leuk om bij te houden! Zo blijf je bewust van de leuke dingen!

 9. Marleen schreef:

  Leeuk! In een warm bed series kijken is heerlijk! Mijn favoriete momentjes zijn; make-uppen ’s ochtends, winkelen, met vriendinnen afspreken, pakketjes ontvangen én bloggen 🙂 xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *