www.charlottestorij.nl

Kapot gesprongen lippen, veel velletjes en een heel erg droog gevoel. Het is ijzig koud buiten en het lijkt wel of er weer veel sneeuw in de lucht hangt. S’ochtends op je fiets door die kou is niet bevordelijk voor onze huid en lippen. Ik heb altijd mega snel last van velletjes en droogheid en voor ik het weet zijn mijn lippen zo schraal als wat… Dit is natuurlijk niet echt mooi en zeker niet als je een leuke lipkleur wilt dragen! Gelukkig heeft Maybelline de oplossing. Pak je lipsticks er maar weer bij want Dr Rescue komt je helpen!


Er zijn honderden lippenbalsems. De ene biologisch met bijenwas en verzorgende olieen, de ander juist weer wat minder verzorgend maar met een kleurtje. Babylips van Maybelline heeft dit allebei. Verzorgend en het geeft je lippen een subtiel kleurtje! Babylips kent iedereen wel. Inmiddels is het gelukkig te koop in Nederland en hebben we al verschillende Babylips voorbij zien komen. Babylips met verschillende kleurtjes, de electro lijn maar nu ook Dr Rescue! Zeg maar dag tegen barstjes, velletjes en kapotte lippen want Dr resuce komt je helpen! De lippen balsems zitten verpakt op kartonnetjes en zien er vrolijk uit. Zachte pastel tinten met een frisse uitstraling. Op de achterkant staat nog wat informatie en de ingredienten. De belangrijkste: honing en shea boter. Maar wat deze babylips ook hebben is verzorgende menthol!

Ik heb 3 varianten. De gehele collectie bestaat uit 6 smaken. Je ziet hier van links naar rechts: Coral Cave, Too Cool en Pink me up. 2 balsems met een kleurtje en de ander is transparant. De balsems zien er weer leuk uit. Simpel en een clean uiterlijk. Dokters! Op de dop zie je in pastel kleurige letters babylips staan. Er worden dus nog 3 andere varianten en kleurtjes verkocht. Het belangrijkste aan deze balsems is dat ze verrijkt zijn met menthol en hier dus ook naar ruiken. Menthol zorgt voor een verkoeling en herstellende werking.

Als je dit zo ziet liggen is dat toch super cute! Love de verpakking. De balsems hebben dus een makkelijke dop en je draait ze uit door aan de onderkant te draaien. Zoals bij de meeste lipbalms.

Aller eerst de swatch van de 2 kleurtjes. Too Cool is een transparante balm en hier heb ik geen swatch van omdat je dit toch niet ziet. Coral cave is een zachte koraal kleur met een peachy ondertoon. Pink me up is een zachte roze kleur. Niet te opvallend maar gewoon safe roze. Zoals je ziet zijn deze balsems dus geen lipsticks. Ze zorgen voor een subtiel effect van kleur maar als je echt opzoek bent naar een kleur op je lippen kan je beter lipstick of gloss dragen. Wat wel ideaal is, je kan als basis deze lipbalm aanbrengen op je lippen en hierover heen nog een kleur lipstick of gloss dragen. Ideaal!

De balsems op mijn lippen. Eerst zie je Too Cool. De transparante balsem zonder kleurtje. Deze geeft een mooie glans aan je lippen en ik vind de geur en werking mega fijn. Too Cool is de enige lipbalm die echt puur naar mint en menthol ruikt. Doordat deze balsem verzacht word door eucalyptus verzorgt hij je lippen maar haalt tegelijkertijd het brandend gevoel uit je lippen. Herstellend en verzachtend dus! Pink Me Up is een balsem met een roze gloed. Niet super opvallend maar je ziet wel duidelijk een roze kleurtje. Leuk! Deze heeft ook menthol en voelt heel erg fijn aan. De laatste Coral Cave is ook een onopvallend kleurtje maar wel leuk. Subtiel peachy met een mooie glans. De balsems tintelen lekker op je lippen, zorgen ervoor dat velletjes en barstjes herstellen en maken je lippen super zacht!

Ik ben weer helemaal blij met deze 3 wondertjes voor mijn kapotte en schrale lippen. Deze balsems zijn anders dan de normale Babylips doordat ze verrijkt zijn met menthol en een vleugje eucalytpus. De medicinale zorg in de balsems verzacht pijnlijke lippen en bestrijdt droogheid. Er zijn dus 6 natuurlijke tinten waarvan er 1 transparant is. Binnen een paar minuten heb je verzachtende lippen en trekt de branderigheid weg. Ook ideaal als je door de ijzige kou en vieze wind moet! Ze zijn vanaf nu te koop bij o.a de Dio en Etos. Deze Dr Rescue lipbalms kosten €3,99 per stuk. Wat vind jij van deze lip reddertjes? Heb jij al een Babylips in je stash?

12 reacties op “Maybelline Babylips Dr Rescue.”

 1. Simone schreef:

  Deze ga ik dit weekend eens snel kopen, heb zulke droge lippen en niks werkt!

 2. Ik vind ze er heel leuk uit zien, maar echt gebarsten/gesprongen lippen repareer ik meestal met Vaseline of uierzalf.

 3. Manon schreef:

  Klinkt goed. Ik heb zelf nog helemaal geen BabyLips haha, maar wel tig lippenbalsems.

 4. Kirsten schreef:

  Ze zien er ontzettend fijn uit! (: Babylips is altijd wel fijn om te gebruiken.

 5. Elbrich schreef:

  Ze zijn leuk! En babylips is natuurlijk altijd fijn.

 6. Sofie schreef:

  Ik ben heel benieuwd naar deze!

 7. Maaike schreef:

  Deze lijken mij heel erg fijn! 🙂

 8. Dit soort stickjes komen altijd zo goed van pas in de winter. Klinkt fijn! 🙂

 9. Elise schreef:

  Ze lijken me heel interessant, ik vind de gewone babylips ook al erg fijn!

 10. Anita schreef:

  Ik heb ze ook, helaas helpen ze bij mij niet zo goed!

 11. Bianca schreef:

  Ik zou gewoon voor de transparante stick gaan want de gekleurde die ik ervan heb geeft niet zo’n mooi effect, op zich werkt hij wel fijn 🙂

 12. Saskia schreef:

  Ik ben heel benieuwd naar deze lipbalsems ziet er goed uit in ieder geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *