www.charlottestorij.nl

IMG_3776.JPG
Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: ik heb het druk!!! AARGHH! Nu de vakantie weer voorbij is merk je pas hoe druk je leven eigenlijk wel niet is. Je hebt weer allerlei verplichtingen en dingen die je moet doen. Ik wil vandaag weer even een lekker persoonlijk praatje maken want dat is al weer veel te lang geleden! Ik zit nu in bus 85 opweg naar school. Buiten is het grauw, miezert het wat en waait het zo hard dat je gewoon van je fiets word geblazen. Wat haat ik fietsen dan!!! Vandaag heb ik weer een mega lange dag op school. Van 9:15 tot 18:00. En dan nog met de bus terug. Ik vind school wel leuk hoor het is alleen zo vermoeiend! Vorige week was ik jarig! Wauw alweer een dikke week voorbij! Het gevoel dat ik na vanavond wel extra lang weekend heb maakt me blij! Gisteren had ik trouwens ook een mega lange dag! Alles uithalen wat er uit te halen valt! Eerst salon op school tot 2 uur, daarna door naar werk tot 6 en toen nog van 7 tot 8 gelest. Toen ik thuis kwam van rijles stond er een pakje van Loavies op me te wachten! Yay! Ik had nieuwe laarsjes besteld. Zwarte biker boots! Happy! Morgen ga ik naar Veenendaal omdat ik 2 stage gesprekken heb. Ik had jullie al een beetje verteld over de situatie met mijn stage en de reacties erop waren superlief! Dankjewel daarvoor! Morgen heb ik dus 2 gesprekken dus ik hoop dat ik ergens terecht kan! Ook ga ik morgen door naar Utrecht om met lieve marleen af te spreken. Yay!!! In het weekend heb ik helemaal niks! Eindelijk vrij van emte want ik werk nu 3 dagen doordeweeks na school. Als je dan ook nog rijles hebt dan hakt dat er echt wel in! Maar ik vind werk wel echt superleuk! Zaterdag avond heb ik mijn feestje voor een aantal vriendinnen. Want hey: je word maar 1 x 18 toch? ^^ verder bestaat mijn weekend uit chillies series kijken, blog artikels maken en me voorbereiden op mijn examen! Die is al over 2 weken. Hand en voet. Spannend!!! Goeed, jullie zijn weer een beetje op de hoogte en deze bus rit duurt nu nog maar een half uurtje. Ohja! Kan niet wachten tot april. Dan krijg ik eindelijk gratis OV. Elke dag naar Amsterdam? ^^ oh yesss! Ik ga nog ff snoozen met een super chill liedje die ik pas ontdekt heb: Day dream! Dikke kus vanuit een Breng bus!

8 reacties op “Drukte, emte werk en stage gesprekken”

 1. Simone schreef:

  Leuk stukje! De drukte is zoo vervelend maar als je weer eenmaal in het ritme zit weet je niet anders. Ik geef dit weekend ook mijn feestje , ben dinsdag 21 geworden:-)

 2. Kirsten schreef:

  Fijn zo’n persoonlijke update, hopelijk kan je bij een van de plekken terecht voor stage. Dat zou wel echt een opluchting zijn denk ik. Succes meis.

 3. Sofie schreef:

  Veel suc6 met je drukte en geniet van je rustige momentjes! x

 4. Femke schreef:

  Superleuk om dit te lezen! Lange, drukke dagen inderdaad. Succes, je kunt het!

 5. Elbrich schreef:

  Woehoe, spannend, succes!

 6. Isabel Cristina schreef:

  Leuk om te lezen! Veel plezier zaterdag!

 7. Roos schreef:

  Leuke update Charr! Je schrijft echt heel erg leuk. Succes met je stage gesprekken en geniet van de rust die je krijgt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *