www.charlottestorij.nl

Kalenders zijn altijd handig. Ik gebruik mijn agenda voor de afspraken, wanneer ik moet werken en mijn lessen op school maar een kalender gebruik je meestal voor verjaardagen en belangrijke datums! Ik heb vorig jaar een simpele kalender gehad op mijn kamer die niet echt de show stal. Maar sinds ik deze kalender via de toffe webshop fotofabriek heb ontworpen verschijnt er een brede lach als ik even de data’s check! Ik maakte mijn persoonlijke jaar kalender voor 2015! Kijken jullie mee?


De kalender! Een mega grote variant met de afmeting van een A3. Dit is een liggende kalender die dus pagina formaat van een A3 heeft. Net iets groter dan de gemiddelde jaar kalender dus. Groot, ruim en veel plek voor leuke foto’s! Ik heb mijn voorkant ontworpen met een grapje. Namelijk al mijn selfies van 2014. Allemaal verzameld en op de voorkant geplaatst. Haha! Ik vind de voorkant ondanks het grapje best leuk en grappig geworden. Overal zie je mijn hoofdje. Een kleurrijke en vrolijke bedoeling! Op de voorkant heb ik simpel met vet gedrukte cijfers 2015 laten neerzetten.

SELFIES EVERYWHERE! Ik heb de kalender dus gemaakt via de website www.fotofabriek.nl Deze site is een site met veel mogelijkheden op het gebied van foto’s. Je kan een eigen fotoboek in verschillende soorten en maten maken maar ook wanddecoraties, visite kaartjes, agenda’s en kalenders. Verjaardagskalenders of een jaar kalender. Er zijn genoeg opties! De website maakt van jou foto’s een blijvende herrinering! En zo heb ik dit gedaan met een hele toffe jaar kalender! Een leuk cadeautje voor je vriendin, jezelf of een creatief persoon!

Voordat ik mijn kalender aan jullie ga laten zien wil ik aller eerst zeggen dat ik erg tevreden ben over de shop! fotofabriek is overzichtelijk, duidelijk en alles wijst zich zelf. Er is veel keus en je hebt veel verschillende groottes en afmetingen. De kalender kwam goed verpakt binnen. In een stevige doos, plastic en allerlei andere veiligheidsstukken zodat hij niet beschadigde tijdens de verzending. De kalender heeft ringetjes waarmee je hem makkelijk kan omslaan. Ook heeft de kalender een handig ophang haakje zodat je de kalender over neer kan hangen. Hoe maak je de kalender? Heel simpel! Als je naar de jaar kalenders gaat krijg je een pagina met de opties. Wanneer je er een aanklikt krijg je de keuze om hem online te maken of via een software. Deze optie koos ik. De software download je en binnen 10 minuten kan je aan de slag met je kalender! Alles is heel goed uitgelegd, simpel en je hoeft alleen je foto’s in het kader te slepen. Je kan zelf tekst toevoegen op de voorkanten en er zijn zelfs stickers die je kalender leuker maken. Hoe tof! Laten we snel naar mijn creatie kijken!

januari & februari


Voor deze maanden koos ik natuurlijk bijpassende foto’s. Dit heb ik bij alle maanden en seizoenen gedaan. januari en februari betekend winter, kou en langzaam weer switchen van trui naar jasjes. Ik vond het wel leuk om dit ook in die sferen te laten.

maart & april.


Maart en april zijn de maanden dat de lente weer begint. De bloemetjes komen langzaam uit, het word kleurrijker buiten en de dagen zijn weer stukje bij beetje langer. Ik vind maart denk ik de leukste en kleurrijkste pagina van de hele kalender. Hier word je gelijk happy van!

mei & juni.


De maanden van de zomer die aanbreken! In mei kan het nog frisjes zijn en komen alle bloemen nu echt uit maar juni word de maand dat de zon zich al meer laat zien en het warmer word in ons landje. De tijd dat je weer lekker naar buiten gaat en tot laat kan blijven zitten in het avond zonnetje. Heerlijk!

juli & augustus


De maanden van de zomer vakantie! Deze heb ik zeker gebruikt in mijn kalender. Zo ging ik vorig jaar in de zomervakantie op vakantie met Marleen naar London en vond het leuk om deze foto’s daar dan bij te gebruiken. Natuurlijk mogen er vrolijke bloemetjes, een ijsje en verfrissende starbucks drankjes niet ontbreken.

september & oktober


Oktober is natuurlijk een van de moeilijkste maanden van het hele jaar. In dat jaar overleed mijn vader. Dit heb ik ook in de kalender verwerkt door een grote foto van papa in deze maand te zetten. Ook heb ik mijn tattoeage erbij gezet. Die sfeer is wat rustiger. De maand ervoor was nog wel vrolijk en leuk. Daar begon ik met rijles, kregen we een bunny en deed ik veel met mijn camera.

november & december.


De laatste 2 maanden! november, daar word het alweer kil en koud, vallen de blaadjes van de bomen en moeten we ons warm aankleden. Samen met mama en Isabelle gingen we naar Den Haag om papa te herdenken. Ook nam ik afscheid van Marleen die voor een bepaalde tijd naar Curacao vertrok. December is de laatste maand van het jaar! De maand waarin we sneeuw kregen, de kerst aanbrak en liefde centraal staat. Een hele sfeervolle maand in de kalender.

De kalender bevat natuurlijk een flinke ruimte voor je data’s en afspraken! Je hebt een wit regeltje per datum en de dagen staan netjes aangegeven. Zo kan je de week nummers links zien en zie je horizontaal de dagen gevolgd door de data’s. Netjes en overzichtelijk! Veel ruimte om hele afspraken op te schrijven is er niet maar je kan prima verjaardagen en kleine dingen noteren.

Wauw, heel wat woorden en enthousiatme verder! Ik ben mega blij met deze kalender. Toen ik hem ging maken via de software was ik al enthousiast maar toen ik de kalender levend groot in mijn handen had werd ik alleen maar blijer. De kwaliteit is mega goed! Het papier is lekker stevig en dik, de foto’s zijn prachtig afgedrukt en komen goed tot hun recht. Kleuren zijn mooi, tekst is duidelijk en de kalender is gewoon goed stevig! De ringen houdt alles bij elkaar en het haakje is handig voor het ophangen van de kalender. Ik ga hem deze week ophangen zodat ik er lekker naar kan kijken en geen afspraakjes vergeet! Mocht je benieuwd zijn? Op de website www.fotofabriek.nl vind je nog veel meer leuke items om zelf te ontwerpen met jou foto’s en creativiteit! Een kalender heb je al vanaf €14,99. Deze A4 kalender is te koop vanaf €19,99 Ik ben er nogmaals mega blij mee en maak nu met veel plezier een datum in mijn jaar kalender! Wat vind jij van zo’n zelf gemaakte kalender met foto’s?

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

4 reacties op “fotofabriek personal jaar kalender”

 1. Kirsten schreef:

  Wat een ontzettend mooie kalender, leuk al die foto’s bij elkaar!

 2. Manon schreef:

  Wat een super leuke kalender!

 3. Sofie schreef:

  Super leuk! Persoonlijke dingen zijn altijd zo speciaal. x

 4. Estrella schreef:

  Wat ziet dat er leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *