www.charlottestorij.nl

Het is zondag. Bijna half 4 en ik baal als een stekker.. Mijn artikel is dus weer niet optijd online gekomen en aangezien ik bij een vriendin bleef slapen kon ik er niks aan veranderen.. Balen! Toch wil ik deze tag vandaag nog online zetten omdat ik hem zo leuk, gevarieerd en creatief vond! Via verschillende blogs kwam ik op de Create it your way tag uit! Benieuwd naar mijn eigen film, een app of mijn drankje?


Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?
♥ 
Mijn geurkaars zou heerlijk warm ruiken. Een warme, winterse geur. Ik hou van de geur van kaneel, appel en kruidige specerijen. Natuurlijk is een frisse kaars ook heerlijk. Wat dacht je van een dennebos waarin je ook de geur ruikt van een versgebakken appeltaart die besprenkeld is met kaneel. Hmmm!

Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?
♥ 
Lastig! Er zijn zo veel verschillende kleuren nagellak.. Ik hou van bordeaux rood. Dat vind ik een prachtige kleur. Ook als nagellak. Maar ik hou ook van verschillende roze tinten. Ik zou mijn kleur nagellak maken waar al een ombré achtig effect in zit. Rood met een roze gloed.

add a caption

Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?
Een foundation waarbij alles bedekt word! Puistjes, pigment vlekjes, oneffenheden, wondjes, sproetjes. Alles! Dat bestaat helaas niet maar ik zou het dan echt wel maken!

Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?
♥ 
Ik zou schrijven over mijn leven maar dan in het spiegelbeeld. Een ander leven zoals ik dat nu lijdt. Dat klinkt misschien heel vaag maar het zou een spiegeling zijn van alle ellende wat ik nu al heb mee gemaakt. Ik zou ook best wel een boek willen schrijven over hoe je moet omgaan met een groot verlies op jonge leeftijd. Omdat ik dit zelf heb meegemaakt.

Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?
 Heb je eventjes? Allereerst alle knappe en leuke acteurs natuurlijk! Dat zijn er een hele boel! Mijn film zou lekker chliché romantisch zijn waarin iedereen gaat trouwen, kinderen krijgt en er de nodige vreemd gaan sessies gebeuren. Lekker fout maar zoiets zou het worden. Zoetsappig waar elke vrouw van kan genieten

Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?
Niet moeilijk! Ik zou een hele grote beauty winkel beginnen met alle merken make-up die er maar zijn. Ook merken uit Amerika! In de winkel kan je dan beauty workshops volgen, meer leren over de ingrediënten en de make-up zelf en kan je natuurlijk shoppen tot je er bij neer valt! Klinkt geweldig toch ^^ 

Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?
♥ Een robot die in het OV kan zorgen dat je zo overal bent zonder vertragingen, een trein gemist te hebben of lang te wachten. En die robot moet er dan voor zorgen dat de trein maar 10 minuten max mag reizen. Haha! Droom nog even lekker verder Charlotte.. Een robot die eventjes naar de keuken gaat om wat lekkers te halen is ook welkom hoor. Verder zou ik geen robot nodig hebben in mijn leven

Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?
♥ 
Een app voor bloggers! Dat zou super handig zijn. Een soort woordenboek maar dan met alle blogger namen en hun sites, Instagram en andere social media kanalen. Met een klik volg je ze en krijg je elke dag updates binnen. Dat zou een top app zijn voor alle bloggers onder ons! 

Untitled | via Tumblr

Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?
Ik wil een dolfijn als huisdier! Natuurlijk kan dit nooit maar als ik een huisdier zou mogen fokken zou ik kiezen voor een baby dolfijntjes. Deze in een heel groot bassin vlakbij mijn huis opvoeden, kunstjes leren en lekker veel vis laten eten. In de zomer kan ik dan met mijn dolfijntjes de zee op. Ze moeten dan wel klein blijven en geen volwassen dolfijnen worden.

Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?
Koken! Op sommige scholen heb je kookles maar niet iedere school. Ik vind gewoon dat kinderen de basis voor het koken moeten kennen voordat je op jezelf gaat wonen. Sommige mensen kunnen niet eens een eitje bakken en dat vind ik toch wel schrikbarend. Als je gewoon de basis krijgt en dan als bevordering leuke bak lessen krijgt waarin je taarten maakt, smaken leert combineren. Ja dat lijkt me wel wat! 

Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
♥ Sweet fruity summer. Ha, lekker chliche maar ik ben altijd slecht in creatieve namen. Mijn naam van het ijsje zegt eigenlijk al genoeg. Een fruitig, zoet en zomers ijsje. Gewoon zoals ik hem wil, zoet en fruitig. Dat vinden de meeste mensen wel lekker in de zomer toch? Het lijkt me ook gaaf om een ijsje te hebben met een unieke smaak wat gewoon niet bestaat. Bestaat er iets van suikerspin ijs? Dat lijkt me echt geweldig!

Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?
Een warme chocolade melk die naar praliné smaakt. Ohhh!!! Als dat is zou kunnen. Ik hou echt van die bonbons met praliné vulling en als je dit dan combineert met warme chocolade melk. Zucht.

Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?
Een Emoji die een selfie maakt met haar telefoontje! En dan dat meisje die ook altijd zwaait. Zo’n poppetje maar dan met een iPhone of mobiel in de selfie stand gericht naar haar of de spiegel. Want ja, die bestaat nog niet en moet er komen! 

Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?
Mijn droomhuis zou een grote villa zijn met een enorme ruimte. Keuken, woonkamer, een terras, ingebouwd zwembad en jaccuzi, een grote slaapkamer met hippe meubels en accesoires en een grote walk in closet kast. De kamer moet uitzicht hebben op de zee. Het liefste moet die ergens in Amerika staan. Los Angeles of Hollywood? ^^

Dit was de create it your way tag! Een tag waar je heerlijk je fantasie de vrije loop kan laten gaan. Heerlijk! Iedereen is vrij om hem over te nemen. Bedankt voor het lezen! Wat zou jou smaak drankje zijn?
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

6 reacties op “De Create It Your Way tag”

 1. Manon schreef:

  Leuke Tag om te lezen!

 2. Femke schreef:

  Je hebt alles erg leuk beantwoord!:D Je eigen winkel klinkt goed haha, wanneer gaat ie open? 😛

 3. lonneke schreef:

  Leuke tag is dit!
  Veel dezelfde dingen 🙂

 4. Judith schreef:

  Wat leuk dat je onze tag (van muymaaike.nl en mij) hebt ingevuld! Leuk ingevuld en mocht je ooit de kans krijgen om jouw beautyproduct te maken, dan zou ik ‘m zeker kopen. 🙂

 5. Emilia schreef:

  Deze tag is zo leuk! Volgens mij heb ik hem een tijdje terug ook ingevuld, omdat ik de vragen zo tof vond. 😀 Je hebt hem heel leuk ingevuld. Vooral dat drankje dat je zou maken klinkt heerlijk, mmm, praliné! Ik denk dat je dat wel kan maken door hazelnootsiroop door de chocolademelk te doen. Ik ga het eens proberen haha, lijkt me superlekker.
  Liefs!

 6. Fleur schreef:

  Ik blijf het een leuke tag vinden!
  Zo mooi hoe iedereen het totaal anders invult en dat maakt het juist zo leuk!
  De chocolade melk met praliné zou ik wel willen proeven, haha leuk bedacht:).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *