www.charlottestorij.nl

Zaterdag! De eerste zaterdag van het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekend weer een crazy zaterdag artikeltje! Ik deel 2 x in de maand de gekste, rare, leuke en lachwekkende dingen die ik op internet heb gevonden. Gevarieerd van beauty, food en andere gekke filmpjes! Dus pak er wat lekkers bij, geniet van je zaterdag en veel plezier met lachen! ^^


 

Dit kwam ik laatst tegen op Facebook. Een vrouw met de smalste taille! En nee, dit is niet nep. Het is echt zo smal dat ze speciale pakjes en jurkjes heeft zodat het precies goed past bij haar smalle taille. Ik vind het bizar. En lelijk.. Dit is toch niet meer mooi?

HAHA! The truth! Ik voel me zonder mascara heel kaal. Net of ik ziek ben, extra veel wallen heb en hele kleine oogjes heb. Zoals hierboven haha! Ik vond deze echt geniaal. Cute panda without any black circles. Zoals wij zonder mascara haha!

Lipart heb ik wel eens vaker voorbij zien komen. Ik deelde wel eens inspiratie posten op mijn blog over liparts met cartoons, andere leuke dieren en kleuren. Ik kon er altijd heel erg van genieten en vond het leuk om te zien. Zelf ben ik ook wel eens in de weer geweest met wat kwastjes, kleuren, lip sticks en glosjes. Het is heel erg leuk om te doen! Deze lip art is nog echter gemaakt door een stukje sla die de koe dan eet haha! Kunst op je lippen

Hier moest ik nog harder om lachen. 3 dagen geleden was het natuurlijk nieuwsjaarsdag en dat betekende de nieuwjaarsdag! duizenden Nederlanders die met een unox muts en bibberende beentjes de ijskoude Noordzee in rennen voor een nieuwjaarsduik! En dan denk je als gezin even een mooie foto te maken voor in het plakboek… Naja mooi? WHAHAHAH!

Hottie alert! Op Pinterest en weheartit zijn altijd zulke knappe boys te vinden. Helaas kom ik ze nooit tegen in het echt, achter de kassa of in Amsterdam. Beetje jammer hoor! Maar deze hottie is gewoon aan het poseren in de Nederlandse zee. Hello hottieee!

Een scenario uit een supermarkt als je even gezellig met je kinderen boodschappen doet. Op boredpanda vond ik nog veel meer scenario’s van kinderen en ouders die het even niet meer aankunnen. Geniaal! Als ik later kids heb pak ik het toch echt wel even anders aan hoor! *mama waar zijn de poptarts? *

1 jaar bestaat uit 365 dagen. En afgelopen jaar zijn er veel toffe hits uitgebracht. Dit koppel heeft samen een geweldige cover gemaakt van alle hits van het afgelopen jaar. Alles loopt zo mooi in elkaar over, er zit een lekker ritme in en in vind deze 2 personen heel erg leuk om naar te kijken! Op hun YouTube kanaal staan nog veel meer toffe covers. Even kijken dus!

IK WIL NIET MEER BEVALLEN LATER. Omygod, ik schaam me gewoon om dit te delen op mijn blog maar het is zo fout dat het wel moest. Een taart waar er iemand bevalt. Hoe vies is dit.. Als je dit voor geschoteld krijgt heb je toch geen zin meer in taart? En een bevalling.. nee dankje?

Mosaic Tile Birdbath

DIY time! Heb je een oude cd ? Niet weg gooien want je kan er een hele mooie schaal van maken! Als je googelt op DIY cd krijg je heel veel leuke en creatieve do it yourselfs. Deze schaal is helemaal beplakt met stukjes cd. Het geeft een mooi effect met de spiegeling en kleuren van de cd. Hoe tof is dit! Ik wil dit wel eens proberen. Lijm pistool, stukjes cd en een oude schaal heb je nodig en dan kan je aan de gang!

http://www.dumpert.nl/mediabase/6632928/d3cfcaef/one_direction_kaartjes_als_cadeau.html

Dit filmpje moet je even kijken! Ik kreeg hem helaas niet in mijn artikel maar als je hierboven klikt ga je naar de video. Dit is te grappig. De tranen rolden over mijn wangen van het lachen. Dit meisje krijg een cadeautje voor kerstmis en word helemaal gek! Misschien is een bezoekje langs de psycholoog een beter idee?

photo-invasion-illustrations-lucas-levitan-10

Nog een creatieve om het mee af te sluiten! Een artistiek iemand heeft foto’s van Instagram van mensen helemaal leuk gemaakt door cartoons en tekeningetjes. Ik kan hier echt uren naar kijken. Zo is London opgepimpt met 2 smileys die eventjes aan het vissen zijn in de Engelse water plassen. Je moet het maar bedenken

Bedankt voor het lezen en een fijn weekend! xoxo

7 reacties op “crazy zaterdag stuff ♥”

 1. Lois Lorinde schreef:

  Wat een leuke dingen weer haha! DIYen met CD’s is zo leuk. Ik heb een kerstbal en een statement ketting gemaakt een tijdje geleden. En lipart is zo cool!

 2. Saskia schreef:

  De taille is echt te erg zeg, en niet mooi. De geboorte taart oh my ik hoop niet dat ze die mij ooit gaan geven 🙂

 3. Estrella schreef:

  Grappige dingen heb je weer bij elkaar gezocht. die van die extreme taille en pandabeer zonder zwarte vlekken had ik al eens gezien.

 4. Manon schreef:

  Dat nummer is zo mooi en die DIY met CD is ook echt top gevonden! En bah die taille ik kan het niet aanzien

 5. bianca schreef:

  wat een super leuk plaatjes maar dat filmpje wow wat is dat mooi gezongen zeg en dan die baby taart bah ! zou het nog niet eens willen opeten haha

 6. lonneke schreef:

  hahaha heb gelachen girl! En gadverdamme, die bevaling is echt scary haha.
  Liefs lonneke

 7. Sofie schreef:

  Haha grappig artikel, leuk om te lezen. Die cd schaal lijkt mij ook wel leuk om te maken idd x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *