www.charlottestorij.nl

Voor kerstmis kreeg ik een sneeuwpop van chocolade, een kerst muts, wat kleine dingetjes voor mijn kamer en op 2e kerstdag drukte mama nog een groter pakje in mijn handen. Ik pakte het uit en wat ik toen zag maakte me heel erg blij! Een 10 in 1 hair styler van BabyLiss! Een apparaat die kan krullen, wafelen, waven, grove krullen kan maken en kan stijlen. Prachtig! Ik ging er snel mee aan de slag bij mijn zusje en deel vandaag een grote review over dit mooie 10 in 1 hair style apparaat!


De Babyliss hair styler komt in een grote doos waar alles in zit. De doos is groot en kan je wel makkelijk bewaren om de tang nog is in te doen of dingen na te lezen. Op de doos staat een print van verschillende krullen, kapsels en de tang zelf met de 10 opzet stukken. Op de achterkant van de doos staan alle opzetstukken met beschrijvingen zodat je weet waar het voor dient. Handig! In de doos zit ook nog een beschrijving in allerlei talen, je vind er een garantie en natuurlijk de tang met de opzet stukken! Alles zat netjes verpakt in plastic en doosjes.

Aller eerst: het belangrijkste onderdeel! De styler tang waar je alle opzet stukken makkelijk en eenvoudig op kunt klikken. De tang ziet er mooi uit en voelt stevig aan. Hij heeft een trendy paars/roze huls met Babyliss op afgedrukt. Je ziet een metalen stang wat het opzet gedeelte is voor alle overige onderdelen. Deze plaat word heel snel heet en dit zie je ook afgebeeld staan op het stukje metaal zelf. De tang heeft een soepel en flexibel zwart snoer dat makkelijk mee beweegt. De tang zet je heel makkelijk aan door het schuifje naar boven te schuiven. Er gaat dan een rood lampje branden. De tang word na ongeveer 3 tot 4 minuten al super warm.

In de doos zit behalve de tang en de beschrijvingen ook een heleboel doosjes, plastic en de opzet stukjes! In totaal zijn het er dus 10. Je hebt de 32 mm krultang voor een glamorous curl, de 19 mm krultang voor een klassieke krul, een spiraal opzet stuk voor de perfecte krul, een borstel opzetstuk voor zacht volume, de wafel tang voor een mooi wafel effect, de 3D wafeltang voor de diepere waves en de stijltang voor perfect straight hair. De tang heeft dus een draai snoer, een zachte coating en bevat een mooi opberg etui om alle losse onderdelen in te doen. Er komen ook 12 bobby pins en 3 scheidingspelden mee. Ook zit er een uniek, veilig wissel systeem in van de platen. Een heel mooi, luxe pakket dus!

Hier zie je de losse onderdelen: de 19 mm krultang en de 32 mm krultang. De 19 mm krultang zorgt voor klassieke en kleine krullen terwijl de 32 mm zorgt voor grove krullen met een glam effect en resultaat! 2 mooie krultangen dus. Ook zie je de wafel tang links onderin die zorgt voor wafel crimps. Daarnaast zie je de deep wave die zorgt voor 3D wafels in je haar. Je kan het zo speels of chique maken als je wilt met deze 4 te gekke krul effecten!

De opzet stukjes: een spiraal opzetstuk voor de perfecte krul die net wat klassieker is dan de 19 mm krul. Dit is een hard plastic zwart opzet stuk die je makkelijk over de krultang klikt/schuift. Dan heb je ook nog het borstel opzetstuk. Een stevig zwart opzetstuk die je ook over de tang schuift. Hiermee zorg je voor soft volume in je krullen. Zo borstel je ze net eventjes wat meer speelser dan een strakke krul.

Testen maar! Ik heb mijn zusje als eerst gebruikt als model voor de krultang. Ik wil zelf eerst goed oefenen voordat ik mijn eigen lokken ga krullen. Wat je als eerste doet is natuurlijk het haar goed doorkammen en klit vrij maken. Daarna spray ik een hitte bestendige spray in het haar en zet ik de tang aan. Als de tang goed warm is ( je kan alleen geen tempratuur instellen hij word gewoon 170 graden. De tang word echt heel heet dus wees voorzichtig! Nadat die is opgewarmd verdeel ik het haar in verschillende plukken en begin ik pluk voor pluk te krullen. Zoals je in het midden ziet was ik op de helft. Rechts zie je het resultaat! Een flinke bos met mooie, klassieke krullen. Maak ze wat speelser door het opzet stuk van de borstel te gebruiken en fixeer met wat lak. Ik vind het prachtig staan bij mijn zusje en je haar lijkt gelijk voller! Je hebt natuurlijk nog veel meer functies zoals de wafel en wave krullen, deze heb ik nog niet geprobeerd maar dat ga ik snel doen! Ook kan je je haar dus gewoon stijlen met deze tang wat ideaal is. De krullen blijven lang zitten en zakken niet snel in. Ik spray er wel altijd wat lak extra bij maar ze zakken niet in. Pas na een paar uur.

Ik ben er erg over te spreken! Een top cadeau al zeg ik het zelf. Babyliss heeft altijd mooie hair styling producten en tools en daar is deze er ook een van! De multi styler kan alles. Krullen, waves maken of juist een wafel effect. Ook kan die goed stijlen, is de tang makkelijk te gebruiken en word die heel snel heet. De functie van de beveiligde wissel systemen voor de platen vind ik top bedacht! Ik ga dit weekend nog eens even lekker aan de gang met deze mooie tang! Mocht je benieuwd zijn naar deze 10 in 1 multi styler? Hij is o.a te koop bij Bol.com, Wehkamp en Blokker. Prijzen verschillen per site en winkel maar hij ligt rond de €35,00 tot €40,00 Heb jij al een mooie krultang en multi styler? Wat vind jij van deze?

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

10 reacties op “multistyler Babyliss 10 in 1”

 1. Sofie schreef:

  Ik heb heel dik haar dus dan zakken m’n krullen meestal uit. Blijven ze lang zitten bij deze? Verder een heel fijn artikel! x

 2. jouvence schreef:

  wat een prachtig cadeau.! ♥ ik had hem ook veel duurder verwacht xx

 3. Miss happinez schreef:

  Wat cool dat je hier echt alles mee kan! Super handig 🙂

 4. Manon schreef:

  Oh dit lijkt me echt heel erg fijn!

 5. lonneke schreef:

  wat een gaaf ding Char, leuk!
  Liefs Lonneke

 6. Elke schreef:

  Leuk artikel! En hij lijkt mij heel erg fijn 🙂

 7. chucky1012 schreef:

  Mooi en heel handig 😉

 8. sherry schreef:

  Lijkt me ook een goede tang. Werkt het ook op zeer stijl haar? De meeste tangen krullen mijn haar niet goed het zakt er weer af!

 9. Nicky schreef:

  Wat een handig ding en de krullen zien er heel goed uit.

 10. Wow, ziet er super leuk uit! En handig voor elke situatie 😀

  Leuke blog! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *