www.charlottestorij.nl

Het eerste artikel in kader van Kerstmis! Vanavond is het kerst avond en dan is het weer tijd om lekker te eten, kerst films en spelletjes te spelen en te genieten van al  het moois om je heen. Je kleedt je met kerst mooi aan, doet net wat meer make-up op en zorgt voor feestelijke nagels! Omdat ik dit jaar gewoon geen tijd heb om mooie, feestelijke christmas nails te maken heb ik genoeg inspiratie voor jullie! Nagels met veel glitter en shine, rode nagels of rendiertjes die vrolijk op je nagels zitten. Alles is helemaal party proof voor de feestdagen! Alles is trouwens ook makkelijk en leuk na te maken en ze zijn helemaal niet zo moeilijk! Mocht je wel tijd hebben kan je natuurlijk altijd een van deze vele toffe nagels na maken! Welke is jou favoriet? Fijne kerst avond! ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

6 reacties op “nails ♥ partyproof for christmas!”

 1. Michaela schreef:

  Wat een prachtige inspiratie! Fijne feestdagen 🙂

 2. Dagmar schreef:

  Wooow wat een heerlijke inspiratie! Stuk voor stuk kunst <3

 3. Tessa schreef:

  Geef mij maar een leuk kleurtje en een dosis glittertjes en ik ben blij! Ik hou van de feestdagen, dan mag het!
  Liefs, Tessa

 4. Annelies schreef:

  Super leuke nail inspiratie. Ik ga vanavond voor rode nagels met misschien wat glitters! Prettige feestdagen! Liefs, Annelies

 5. Manon schreef:

  Wat een mooie inspiratie!

 6. Maaike schreef:

  Die nagels met dat zwarte randje zijn leuuuk! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *