www.charlottestorij.nl

Een keer in de 2 weken maak ik een artikel waarin ik jullie gekke, handige, leuke en vermakelijke dingetjes laat zien! Ik begon deze rubriek een klein maandje geleden en iedereen reageerde enthousiast! Vandaag heb ik weer wat leuke dingen, video’s, items en plaatjes gevonden die ik graag met jullie wil delen! Op het gebied van lifestyle, eten, beauty en nog veel meer! Vandaag zitten er vooral veel kerst items bij! Pak er iets lekkers bij, kruip onder een warm dekentje en dan wens ik jullie veel lees en lach plezier op de zaterdag!


Ik hou van sushi! Laats heb ik nog heerlijke verse sushi op. Yum! Met vis, avocado of andere groentes. Echt te lekker allemaal! Nu zijn er natuurlijk genoeg kunstenaars en mensen die creatieve dingen maken. Deze illustratie is een tekening van een sushi met rijst, tonijn en een stukje omelet ei. Maar het leuke eraan is dat deze creatieve sushi omgetoverd is tot een beestje. Hoe leuk is dit gedaan! Hier zie je een katje/poesje. Te leuk!

Lach allert gegarandeerd met deze app! Speciaal voor kerst hebben makers een app gemaakt waarin je je eigen christmas jingle kan maken. Hoe het werkt? Download de app jingle gel, spreek Ho ho in en zeg daarna je naam. Daarna word er een filmpje gemaakt met een hele awkward animatie erin. Maar het is wel te grappig! Je kan de video delen op social media en als je dit doet krijg je 15% korting op Asics sport schoenen! Ook gelijk mooi mee genomen toch!

New York, San Francisco, allemaal steden die ondergedompeld zijn in een zee van lichtjes. De stad van de lichtjes, New York, San Francisco met de Golden Gate Bridge. Maar hoe zien deze steden eruit zonder enig licht? Mensen hebben dit vast gelegd

 

 

kip nuggets van Mc donalds… Wie houd er niet van? Ik vind ze serieus heerlijk! Een echte snack om weg te eten. Met wat bakjes saus, een gezellig groepje mensen en nuggets! Maar toen ik nog bij de Mac werkte kreeg ik wel eens reacties met een foto van pink slime. Dit moest dan de vulling van de nugget voorstellen. Een kip met ogen, botten en zelfs de ingewanden. Nu heeft macdonalds dit uitgezocht en het blijkt helemaal niet zo te zijn! Kijk dit filmpje maar.

 

Het is bijna kerst! Tijd om weer de boom op te zetten. Misschien hebben jullie dit al gedaan! Kerstbomen heb je in allerlei verschillende vormen, formaten, lengtes. Meestal kennen we alleen de kerstboom van dennen naalden of een kunst boom. Dit is floating kerstboom! Met kerst ballen in groene kleuren die van boven naar beneden zijn opgehangen aan een vis draad. Veel werk maar staat wel superleuk!

ArrogantFrog

Ooit zo’n gekke fles wijn gezien? Deze wijn heet namelijk niet emte huiswijn maar heet arrogant. Wedden dat die persoon die hem drinkt ook mega arrogant is?

Leuk hoor die reclame spots met mooie omgevingen. En wij maar denken dat het ergens op een prachtig eiland is in een zwembad. Niks is minder waard want het is gewoon een pool opgezet in de studio. En maar foto’s maken. Ja, zo kunnen wij het ook

kerst baarden zijn dit jaar helemaal hot! Ieks! Nu met movember achter de rug is en de meeste mannen hun snor en baard hebben laten staan kan je hem beter nu ook nog even laten, want met de feestdagen mag je je baard omtoveren tot christmas beard!! Hang er gezellige versiering in, een kerst balletje of wat groen. Het enige wat ontbreekt is wat sneeuw!!

Kitchen_Scrub_0811

afwasborstels in je keuken… Je kent ze vast wel. En als je moet afwassen dan is het zo’n saai huishoudelijk ding. Met deze afwas borstel is afwassen gelijk een stukkie leuker! Hier word je toch gelijk vrolijk van en wil je toch de pasta resten van je bord boenen!

 

Er blijken mensen te zijn die beter kunnen tekenen dan mij. Hahahaha! Logisch want ik kan dus echt niet tekenen. Maar deze man tekent gewoon op een plek waar hij is in circa 10 minuten even een sketch van wat hij ziet. Hier zat hij te wachten op zijn vliegtuig en maakt dus een tekening van waar die is en wat er voor hem afspeelt. Heel erg gaaf!

Bedankt voor het lezen en een fijn weekend! xoxo

6 reacties op “personal ♥ crazy zaterdag stuff”

 1. Estrella schreef:

  Leuk! Die kerstbomen van kerstballen zijn gaaf!

 2. Manon schreef:

  Haha super leuk om te zien, die afwasborstel is echt hilarisch

 3. Denise schreef:

  Ik ben ook zóooo gek op sushi <33

 4. Priscilla schreef:

  Leuk vooral die kerstbomen! <3

 5. robin schreef:

  ik weet dat mcdonalds niet gezond is maar gelukkig klopt dat pink slime gedoe dus niet XD

 6. Dana schreef:

  Leuk om te lezen! Ik heb nu echt cravings naar sushi…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *