www.charlottestorij.nl

IMG_1595.JPG

IMG_1594.JPG

IMG_1596-0.JPG
Als ik buiten fiets word ik blij van alle prachtige kleuren om me heen. De ranke en rode kleur van herfst blaadjes, in de huizen brand er een openhaard en staan schoentjes klaar om gevuld te worden met cadeautjes. Ook mogen we bijna weer alle kerst items uit het stof halen en onze kamers, huisjes en tuin versieren met pretty lights. Staat altijd zo sfeervol! Jullie merken wel: ik heb zin in de december maanden! Daarom deze inspiration plaatjes om alvast in de stemming te komen!
xoxo

15 reacties op “inspiration ❤️ some cozy stuff”

 1. Simone schreef:

  Heerlijke inspiratie met die warme kleurtjes. Ik heb al zoveel zin in kerst en het wordt alleen maar meer 🙂

 2. Manon schreef:

  Als ik deze foto’s zie krijg ik echt een heerlijk kerstgevoel!

 3. Dana schreef:

  Ziet er erg gezellig uit!

 4. Amy schreef:

  Ik ben niet zo’n fan van dit weer maar deze plaatjes helpen wel, thanks! 😀

 5. Nele schreef:

  Wauw, leuke inspiratie! Ik krijg het er meteen warm van 😀 haha

 6. Manon schreef:

  Heerlijk ik hou van de decembermaand heb nu zin in een lekkere starbucks koffie!

 7. beautyforgirls schreef:

  Wat een heerlijke inspiratie foto’s.
  Liefs, xxx

 8. Isabel Cristina schreef:

  Hele leuke inspiratiefoto’s! Al die lichtjes en sneeuw! Ik ben ook gek op de maand december!

 9. Tessa schreef:

  Aaah jaa ik word ook zo blij van die kerstverlichting en de gezelligheid in huis! Gister had mijn moeder stoofpeertjes gemaakt en ik kreeg zo’n herfstgevoel daarvan! Ik hou van deze seizoenen en helemaal de feestdagen die er aan komen!
  Liefs, Tessa

 10. Rosanne schreef:

  Van deze inspiratie krijg ik gelijk een blij gevoel <3

 11. Maaike schreef:

  Hiervan kom ik zeker in de stemming! <3

 12. Femke schreef:

  Oooh, ik heb ook zoveel zin in december!! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *