www.charlottestorij.nl

Gel nagellak voor thuis is helemaal hot! Steeds meer merken komen met nagellakken en een gel lamp om de manicure zelf thuis te kunnen doen en geen vermogen meer uit te hoeven geven bij een manicure. De gel nagels met lamp voor thuis waren al een uitvinding maar met de nieuwe Miracle Gel van Sally Hansen hoef je helemaal niet meer te klagen! Er komt geen salon en zelfs geen lamp aan te pas! Deze nagellak beloofd wel het zelfde resultaat te geven als een lamp gel manicure. Ik testte 2 kleurtjes uit. Kijk maar mee!


De Sally Hansen Miracle Gel! Ze zitten verpakt in een schattig, dik en bol potje. De lakken zien er strak en mooi uit en hebben 14,7 ML inhoud. Lekker veel lak voor veel gel manicures! De collectie van de Miracle Gel lakken bestaat maar liefst uit 47 kleuren en een topcoat. Wauw! Genoeg keus voor iedereen dus! Bij de kleuren lak hoort een top coat waarmee je het effect van de gel maakt. Een base coat is niet nodig bij deze lakken. Ik heb 2 kleurtjes en een topcoat ontvangen. Een prachtige, kobalt blauwe kleur en een lief roze lakje. Maar hoe werkt dit nou? Gel nagels zonder een lamp en alleen maar een topcoat?

De Miracle Gel-manicure bevat de gepatenteerde ‘Tube Technology’. Hierdoor komen er meer actieve bestanddelen vrij in de gellaag die de nagels voortdurend verzorgen en er zo voor zorgen dat de manicure tegen een stootje kan. Het resultaat? Super glanzende nagels die ultralang mooi blijven. De geavanceerde formule van de Color Coat en de Top Coat bevat een oligomeer en de Top Coat bevat daarnaast ook nog een foto-initiator. De foto-initiator in de Top Coat-formule gaat een verbinding aan met het oligomeer in de Color Coat, waardoor de formule zonder LED-/UV-licht uithardt. De manicure hardt na verloop van tijd steeds verder uit, waardoor de laag steeds sterker wordt. En dat zonder LED-/UV-lamp! Gewoon licht is al voldoende. En als je het tijd vindt voor een andere look, is Miracle Gel heel eenvoudig te verwijderen met een nagellakremover met of zonder aceton. Geen gedoe met weken, inwikkelen, schrapen of vijlen.

Dat klinkt toch waanzinnig! Heel erg tof! Ik was erg benieuwd of het ook echt zou werken. Blijft het echt zo lang zitten? En hoe ideaal dat je het gewoon met nagellak remover kan verwijderen! Laten we snel gaan kijken naar deze miracle gel.

Zoals ik al zei heb je dus een topcoat nodig en een kleurtje naar keuze. Ik heb hier 2 kleurtjes: 360 Tidal Wave en 180 Rosey Riviter. In totaal zijn er 47 kleuren wat onwijs veel is! De 47 hippe kleuren zijn verdeeld over 7 kleur collecties die je een geheel nieuwe kijk op kleur geven. Het uitgebreide kleuren palet van de Miracle Gel past bij elke huidskleur dus je kan je maar uitleven met deze lakken! Dit zijn de kleur collecties:

Flawlessly Nude: vijf subtiele, natuurlijke huidskleurtinten maken de nagels optisch langer voor een minimalistische, gepolijste look.
Love Pink: zeven rozetinten voor een chiquer dan chic nagelstatement.
Street Pastels: subtiel ontmoet edgy met deze zoete, vrouwelijke collectie van zeven perfecte pasteltinten.
Runway Shock: zeven krachtige, extravagante, speelse tinten voor op en top glamour met intense, opvallende kleuren.
Daily Delights: zeven heerlijke vrouwelijke kleuren voor een zacht en romig effect.
Mad Mod: zeven retrokleuren om vol zelfvertrouwen de graphic ’70’s in jezelf naar boven te halen.
Fired Up Metallics: zeven superintense meerkleurige tinten creëren een reflecterende nagellook die je in vuur en vlam zet.

Genoeg keus voor iedereen dus! Ik vind de Street Pastels en de Daily Delights het leukste. Toffe namen ook!

Nu kunnen we echt beginnen met het testen en gebruiken van de lakken! Na al die kleurtjes bekeken te hebben hihi! Het enige wat je dus nodig hebt is een kleurtje en de topcoat. De topcoat is dus wel nood zakelijk anders krijg je niet het gewenste gel effect. Je hoeft hier geen base coat te gebruiken dus dat is ook wel fijn om te weten! 2 laagjes lak en de topcoat! That’s it!  De top coat zit in hetzelfde flesje en is herkenbaar aan de witte dop en het zwarte flesje. Ook 15 ML lak!

Het kwastje is prima. Niet te smal en iets breder dan een normaal kwastje maar het werkt prima. Lakt snel je hele nagel. Alleen nadelig als je kleinere nagels hebt.

180 Rosery Riviter


Rosery Riviter is een prachtige, zalm roze lak die geschikt is voor een lente dag waarop alle bloemetjes uit komen. Dat gevoel krijg ik er van! Een zoet, lief kleurtje voor meiden die van roze houden op haar nagels! Ik draag op alle foto’s 2 laagjes. Op de eerste foto draag ik deze lak zonder de topcoat. Op de tweede foto met de topcoat. Zoals je ziet geeft het een heel tof effect al vind ik het wel wat dikkig eruit zien. Gel nagels horen toch niet zo overdreven dik te zijn? Al met al vind ik het een toffe kleur, werkt de topcoat prettig en geeft het een prachtige glans aan de nagellak.

360 Tidal Wave


WOAAAH! Mijn favoriet is absoluut Tidal Wave! Wat een geweldige, intense en heftige kleur is dit. Een kobalt blauwe kleur die van je nagels af springt. Ik vind de kleur geweldig! Hij dekt super in 2 laagjes en met de topcoat erover heen is die nog mooier, feller en intensiever. Op de eerste foto draag ik 2 lagen lak zonder de topcoat en op de tweede foto draag ik hem met topcoat. Wat een tof effect! De lak is wat dikker zoals het hoort bij gel nagels. Geen fake effect maar eigenlijk heel erg natuurlijk! En dat zonder lamp! en de houdbaarheid? De Sally Hansen lak blijft bij mij 3 dagen zitten zonder te scheuren of chippen. Na een week zijn mijn nagels niet meer mooi en is het tijd om de lak te verwijderen. En nee, geen gepulk, gevijl of ander moeilijk gedoe. Dit kan gewoon met een watje en nagellak remover! Ideaal!

De Sally Hansen Miracle Gel nagellak werkt erg prettig. Lakken gaat gemakkelijk door het brede kwastje en de kleuren dekken goed. Ik weet niet of dit bij alle 47 het geval is maar zoals je bij deze 2 ziet zijn de kleuren goed! De topcoat maakt de lak wat dikker en zorgt voor het gel effect. Wat wel vervelend is van deze topcoat is dat hij kleurtjes lak mee neemt aan het kwastje. Hier word je topcoat op den duur troebel van. Zorg dus na het lakken voor een schoon kwastje! De lak droogt helaas wel langzaam.. Na 10 minuten is die pas echt goed droog en kan je voorzichtig dingetjes gaan doen. Niet in sop weken of iets in die trant want dan verdwijnt de nagellak erg snel. Verder ben ik erg tevreden! Veel kleur keus, mooi effect en je doet erg lang met deze lakken! Mocht je benieuwd zijn naar de 47 kleuren van Sally Hansen dan zijn ze nu te koop bij de drogist. Per flesje betaal je €11,99 en ook de topcoat is dezelfde prijs. Wat vind jij van deze nieuwe Miracle Gel lakken?
xoxo

 

11 reacties op “nailpolish ♥ Sally Hansen Miracle Gel”

 1. Mariëlle schreef:

  Ik vind de kleurtjes zo leuk!!

 2. Miranda schreef:

  Persoonlijk vind ik deze lakken van Sally Hansen echt prettig werken. Ze blijven langer zitten op mijn nagels en daarnaast vind ik de kleuren die verkrijgbaar zijn ook erg leuk. Ook vind ik het handig dat je geen lamp hoeft te gebruiken , dat scheelt natuurlijk wel weer tijd.

 3. Kiss & Make-up schreef:

  Rosery Riviter is echt supermooi van kleur 🙂 En ik ben ook erg fan van dit hele gelnagels zonder de UV lamp concept.

 4. Nathalie schreef:

  Lijken me fijne producten. Ik zou ze ook wel willen proberen:D
  Liefs Nathalie

 5. Bo schreef:

  Wat een moooie lakjes!

 6. Bianca schreef:

  Ze hebben erg veel mooie kleurtjes maar ik hou het bij gewone lak waarbij ik mijn eigen sneldrogende topcoat kan gebruiken 🙂

 7. Manon schreef:

  Wat een mooie kleuren, ziet er goed uit!

 8. Elke schreef:

  Wat mooi! En leuke kleurtjes 🙂

 9. Claudia schreef:

  Char wat ziet je blog er mooi uit! Wat fijn dat je deze gellak gewoon met nagellakremover eraf kunt halen. Het effect is erg mooi al vind ik de houdbaarheid iets minder. Een goede nagellak zit er net zolang op.

 10. Maike schreef:

  Ik heb ze ook! Ben er jammer genoeg niet erg tevreden over, veel te veel geld voor de uiteindelijke werking. Droogt inderdaad super langzaam en blijft maar 2 dagen écht mooi zitten, dan gaat hij al afbrokkelen. Net zo lief een mooi essie lakje dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *