www.charlottestorij.nl

Goeiemiddag allemaal! Jullie dachten zeker dat er geen artikel meer online kwam op xxxcharr.nl ? Zeker weten van wel! Het is weer tijd voor mijn crazy zaterdag middag stuff artikel! Ik heb dit nu al 2 keer gedaan en vind het zo leuk om met jullie te delen. Op internet kom je van alles tegen. Video’s, grappige meme’s en foto’s. Maar ook de gekste dingen qua eten, kleding en persoonlijke dingen. Ik ben net klaar met een hele ochtend en middag werken en deel op deze heerlijke, zonnige zaterdag middag mijn vondsten!


Ooit zo’n gezonde pizza gezien? Yum! Het ziet er echt lekker uit. En dit is volgensmij best makkelijk. Niet dat ik de skills heb om zoiets op tafel te zetten maar een gezondere pizza kan je niet maken hoor! Een plak watermeloen die besmeerd is met zachte geitenkaas. Hier over heen liggen walnoten, gedroogde tomaatjes en druiven. Ik weet trouwens niet of deze combinatie lekker is maar het ziet er gezond en yum uit!

Als we nu het vliegtuig instappen zit iedereen opgepropt op elkaar en vechten we zo wat om een raampje om lekker naar buiten te kunnen kijken. Interessant hoor wolken! Maar in de toekomst word dit andere koek. We hebben nu al de luxe dat er tv schermpjes in de hoofdsteunen/stoelen zitten maar de toekomst van vliegtuigen word luxer dan luxe. Een vliegtuig zonder ramen maar gewoon helemaal doorzichtig. Hoe mega gaaf is dat! Als je dan land op je bestemming kijk je letterlijk je ogen uit!

Als ik mijn pannekoeken bak ben ik al blij dat alles goed lukt en ze mooi rond worden. En tja, vaak mislukken ze ook wel. Maar deze man is een held in pannekoeken bakken en niks is blijkbaar te moeilijk voor hem. Je moet deze video gewoon even zien! Apen maken van het beslag van een pannekoek? Like a bosss!

Disney figuren vinden wij helemaal leuk. In tijdschriften, de Donald Duck en natuurlijke de Disney films! Maar hoe zou het eruit zien als de Disney characters als mensen getekend zouden worden? Iemand vond dit een leuk en creatief idee en tekende de figuren als mens. Hier boven zie je Minnie Mouse en ik vind het bijzonder goed gelukt! Hoe leuk zal dat zijn als ze tot leven kwamen haha!

 

Snapchat is nog steeds een van mijn favoriete en vermakelijke apps. Ik maak even snel een selfie of maak die ene snap van een gekke gebeurtenis. Maar er zijn mensen die van random dingen en personen een snapchat maken en deze om toveren tot creatieve plaatjes. Hoe leuk! Ik heb via deze site nog veel meer leuke snaps gevonden. Hij maakt een foto van iemand die wacht bij de bushalte en maakt er hele creatieve en fantasie achtige tekeningen bij. Lachen!

squirrel-steals-carved-pumpkin-max-ellis-1

Gisteren was het natuurlijk halloween! Ik heb er niet veel aan gedaan maar was natuurlijk wel actief van te voren met video’s. Een look en lekkere spooky treats! Deze eeekhoorntjes dachten dat het slim was om een uitgeholde pompoen te jatten voor hun chipmunk halloween party!

wildlife-photography-carlos-perez-naval-1

Een 9 jarig jongetje uit Texas heeft een prijs gewonnen voor de beste fotografie. 9 zul je dan denken??? Ja, echt! Dit jochie van 9 gaat op pad met een mega profesionele camera en maakt de prachtigste foto’s. Ik kan daar echt niet aan tippen. Wauw! Dieren, natuur. Alles is prachtig wat hij maakt. De camera is bijna groter dan het jongetje zelf maar ach, who cares? Zijn moeder is apen trots!

 

Witch's Finger Cookies

Brrrr! Hier krijg ik zulke rillingen van. Hoe vies! Gerimpelde vingers met nagels en bloed.. Maar het is heel tasty en yummeh want het zijn gewoon knapperige roomboter koekjes! Met een amandel als nagel en bruine suiker+chocolade voor het nep bloed. Zou jij deze koekjes durven te eten?

3d-print-lace-lamp-lpjacques-design-2

Woaaah! Deze lamp wil ik hebben! Een 3D lamp die waanzinnige figuren op de muur creert. Wauw. Ik zou hier echt wel uren naar kunnen kijken. Dat is nog eens leuk wakker worden met zo’n kunstige en artistieke lamp!

Aangezien ik bij een supermarkt werk achter de kassa moest ik hier wel erg om lachen. Een klant proberen te overtuigen van een actie is moeilijker dan je denkt! Dit is de actie van Albert Heijn met de glazen, leuk leuk!

Bedankt voor het lezen en een fijn weekend! 
xoxo

5 reacties op “personal ♥ crazy zaterdag stuff”

 1. Melke schreef:

  Getsieee die nagels!! Ik zou dat echt niet eten joh hahaha, zo eng!

 2. Isabel Cristina schreef:

  Leuke post! Wat zien die koekjes er eng uit!!

 3. Marloes schreef:

  Wat een leuk artikel! Haha dat nieuwe vliegtuig lijkt me erg bizar en eerlijk gezegd doodeng!

 4. Manon schreef:

  Oh dat vliegtuig vind ik maar een eng idee hahahaah

 5. Femke schreef:

  Dat van dat vliegtuig lijkt mij juist hartstikke gaaf!! Nooit meer klagen over je plekje, want iedereen kan het nu goed zien.. En wauw, wat kan die man creaties maken zeg! Zo wordt pannenkoeken bakken nog een heeeel leuk werkje.. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *