www.charlottestorij.nl

IMG_9716.JPG
lieve papa,
Precies vandaag, 20 oktober 2014 is het een jaar geleden dat jij overleed. Deze dag is zwaar… Ik mis je elke dag maar vandaag nog net een beetje meer. Vorig jaar was je aan het vechten voor je leven in het ziekenhuis. Wij hadden allemaal hoop. Je vocht. Maar je mocht de strijd niet winnen en verliet ons. Na de crematie had ik het zwaar… Het ging slecht met me. Ik huilde veel, voelde me ellendig en miste je. Onbeschrijfelijk veel gemis. Die pijn.. Het verdriet. Zo oneerlijk hoe je bij ons weg bent getrokken. Vandaag is het alweer een jaar geleden. 1 jaar lang heb ik jou stem niet gehoord, 1 jaar lang heb ik niet met je kunnen lachen, 1 jaar lang geen papa. En dit blijft altijd zo… Ik wil het niet geloven maar het is zo. Vandaag gaan wij naar de zee. Uitwaaien en jou herdenken. Jou lieve persoonlijkheid. Als man, als vader, een geliefd persoon. Lieve papa, dit jaar was zwaar.. Met ups en downs zijn we er door heen gekomen en dat door de kracht die je ons gaf. Een flikkerende kaars, jou muziek die op de radio kwam of een ander teken. Je was bij ons! En dat ben je nog steeds. Je waakt en beschermt ons voor altijd. Papa, ik hou van je. Voor eeuwig en altijd ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

21 reacties op “personal ❤️ 1 zwaar jaar zonder jou..”

 1. Alyssa schreef:

  Sterkte lieverd <3! Heel mooi geschreven, papa zal indd voor altijd bij jullie zijn!

 2. beautydiarynl schreef:

  Sterkte vandaag! Dikke knuffel xx

 3. Ingrid schreef:

  Lieve Charlotte, ik wens jou, Jeanette en Isabelle heel veel sterkte vandaag. Ik denk aan jullie. X

 4. Denise schreef:

  Kippenvel.. Ontzettend mooi geschreven. Sterkte, vooral vandaag maar ook de rest van de dagen <3

 5. Mirne schreef:

  Wat een heftig artikeltje, enorm veel sterkte op zo’n datum die altijd vervelend zal blijven.

 6. Estrella schreef:

  Wat mooi en ontroerend geschreven. Sterkte op deze moeilijke dag.

 7. Simone schreef:

  Heel heel heel veel sterkte vandaag en de komende tijd!! Je bent sterk.

 8. Miranda schreef:

  Wat mooi geschreven. Ik wens je heel erg vee sterkte doe vandaag en natuurlijk ook de overige dagen. <3 <3

 9. Femke schreef:

  Sterkte Charlotte, ik heb er geen woorden voor.. <3

 10. Indy schreef:

  Wauw charr
  Ik ben allang op je geabonneerd maar heb eigelijk nooit iets in de comments geplaatst maar hier moet ik toch wel wat over zeggen. Dit heb je prachtig geschreven echt om een traantje te laten zo mooi, je bent een sterke meid en echt een doorzetter. Ik wens jou en je familie veel sterkte ik ben 5 weken geleden mijn opa verloren ik heb het ook elke dag zwaar maar om je vader te moeten verliezen is nog veel zwaarder. Lieve meid veel sterkte. En blijf zo door gaan met je blog

 11. Manon schreef:

  Ik lees dit met tranen in mijn ogen, ik weet hoe je je voelt, die van mij is 5 jaar geleden overleden, maar je papa die kijkt altijd op je neer!! Mooi stukje heb je geschreven, veel sterkte mop x

 12. Miss Happinez schreef:

  Heel veel sterkte voor jou en je familie.

 13. Annelies schreef:

  Wauw ik kreeg meteen tranen in de ogen toen ik dit las. Heel veel sterkte, hij is sowieso heel trots met zo’n dochter als jou! Liefs!

 14. (Red) Sonja schreef:

  Wat mooi geschreven zeg! Heel veel sterkte vandaag! <3

 15. Marleen schreef:

  Ik kan me niet voorstellen dat het alweer een jaar geleden is dat ik op je blog las over het verhaal dat je vader er niet meer was. Ontzettend veel sterkte vooral voor deze dag en geniet maar extra van de mensen om je heen! x

 16. Veronique schreef:

  Tjeee.. heel veel sterkte voor jou en je familie!! Goed dat je dit op hebt geschreven..

 17. Mariska schreef:

  Wat heb je dat mooi geschreven, heel veel sterkte voor jullie!

 18. Anne Solveig schreef:

  Jeetje, wat gaat de tijd snel Charlot!

 19. Jana schreef:

  Ik wens je heel veel sterkte xx

 20. Esra schreef:

  Hey Charlotte,

  Wat een vreselijke gebeurtenis is jou leven,en dat van je gezin.
  Vind het heel erg dapper en moedig hoe je met het verlies omgaat en knap hoe je het kan verwoorden op youtube en op je website.

  Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe voor de toekomst!

  Lieve groet,Esra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *