www.charlottestorij.nl

De meeste producten van Andrélon in mijn stash bestaan uit collecties met shampoo’s, haar maskers en serums. Een hele bijpassende collectie voor elk type haar. Zo heb je een lijn tegen pluizig haar, een keratine repair, de argan olie lijn en happy highlights. Ik ben altijd erg tevreden over Andrélon. Het is lekker budget en betaalbaar, de producten werken goed en ze zijn bij de drogisterij te koop. Andrélon had ze al een hele tijd: hairsprays. Maar nu zijn de haar sprays vernieuwd, nog beter en fijner geworden en hebben de bussen een ander uiterlijk. Ik testte ze alle 5 uit!


 

 

De hairspray van Andrélon was altijd al in de winkels te verkrijgen maar vanaf nu hebben ze een complete make-over gekregen! De verpakking, het design, de geur en zelfs de formules zijn vernieuwd. Vanaf nu is er voor elke stylingswens een geschikte variant te vinden. Als je net allerlei stylingtrucs hebt uitgehaald om je haar in een perfect model te brengen wil je die look natuurlijk zo lang mogelijk houden. De vernieuwde hairsprays zorgen voor ultieme fixatie van je eindlook zodat je er lang plezier van hebt. Er zijn verschillende varianten en dus voor alle haartypes een! Of je nu op zoek bent naar fixatie, een stralende glans, langer behoud van volume of een mooie slag. 4 verschillende varianten dus! Slag, glans, volume en fixatie in een grote variant en een mini, handig voor onderweg. De nieuwkomers in deze collectie zijn de Schitterende Glans hairspray en de mini fixatie hairspay.

Ik ken het zelf heel erg… Als ik op zoek ben naar een haar product en voor de schappen sta en denk: Ja…. en nu? zo veel keus! Dankzij de nieuwe verpakkingen kun je nu nog makkelijker de juiste variant vinden die precies bij jou stylingswens aansluit. Alle vernieuwde hairsprays hebben een prachtig uiterlijk. Paarse bussen die goed opvallen. De dop en de huls is paars en is bedrukt met een kleur die past bij de styling. Op de voorkant staat het aantal strong hold. Zo variëren de holds van 3 tot 5. Extra strong!

Iedere bus heeft een handige spray kop wat gemakkelijk werkt. Het beste is om de spray 30 cm van je haar af te houden en nonchalant over je haar te sprayen. Ik vind dit ideaal en fijn werken!  Laten we snel naar de hairsprays gaan kijken!

Spectaculaire slag hairspray.
De eerste spray: deze is de perfecte match voor een soepele en lichte slag wilt fixeren. De licht gewichte formul zorgt voor een sterke versteviging. Als je de slag alleen op bepaalde dingen wilt accentueren, verdeel de spray dan over een aantal lokken en breng je haar met je handen (knedend) in model. Deze slag hairspray heeft een sterke hold, fixeert zo’n prachtige bouncy en krullende slag in het haar en minimaliseert pluizende piekjes. Je kan deze ook prima gebruiken als je rollers in doet of een krultang gaat gebruiken. Vooraf sprayen geeft een sterke definitie en achteraf sprayen een subtiel stylingsresultaat. Ik vind deze slag spray heel fijn! Hij geeft niet super veel slag in mijn haar maar wel het speelse en bouncy effect. De geur van deze spray is heerlijk en fijn voor mijn haar!
Deze slag hairspray bevat 250 ML en kost €4,19

Schitterende glans hairspray.
De tweede spray zorgt voor een sterke fixatie en geeft je haar een stralende glans. De formule houd je haar soepel en beweeglijk. De schitterende glans haarspray kan je opbouwen door lichtjes te sprayen en het uit te borstelen. Herhaal dit twee tot drie keer. Deze variant is ook geschikt om een super gestyled kapsel en een mooie wetlook te geven. Een tip: Spray als finishing touch nog een beetje spray op je borstel en haal deze door je haar. Op deze manier creeer je nog meer glans. Het klinkt misschien gek, maar deze spray zorgt echt voor meer glans! Pretty!
Deze glans hairspray bevat 250 ML en kost €4,19

Verassend volume hairspray.
De derde spray en dit is de spray waar ik het meest enthousiast over ben! De volume spray. Want wie wilt er nu geen volume in het haar? Deze spray fixeert een volume-effect vanaf de haar aanzet zodat je haar een volle, luchtige uitstraling krijgt. De formule geeft een extra sterke hold. De verrassende volume heeft een extra sterke hold en gebruik je pas als je haar droog is. Om het volume effect te versterken kun je vooraf ook rollers. een krultang of een toupeerborstel gebruiken. Een tip: voor de beste verdeling gooi je al je haar voorover en spray je tussen de lokken, rechtstreeks richting de haarwortels. Ik heb de spray aangezet bij mijn haaraanzet en merkte na een paar minuten kreeg ik al veel meer volume als voordat ik de spray ging gebruiken. Top dus!
Deze spray bevat 250 ML en kost €4,19

Fantastische fixatie hairspray.
Als laatste een hair spray voor fixatie! Deze spray is geschikt voor alle haartypen en alle stylingswensen. De formule zorgt voor een ultra sterke fixatie en houdt je haar tot 24 uur in model. Deze spray heeft een ultra sterke hold en is uitermate geschikt om opgestoken haar te fixeren. Dan blijft je haar extra lang in model! Een aanrader voor een trendy hairdo dus! Een tip: Maak je haar eerst vochtig en kam de lokken in een midden scheiding. Spray alleen de lakken aan de bovenkant en toupeer subtiel de puntjes. Voor een extra versteviging til je het haar lok voor lok op en verdeel je de hairspray aan de onderkant van elke lok. Zorgt voor veel fixatie! Ik ben tevreden! Van de fixatie is ook een mini te koop die makkelijk mee gaat in je tas. De mini bevat 100 ml. De fullsize 250 ML voor €4,19

Ik vind het tijd om ze eens aan je te laten zien hoe ze er op mijn coupe uit zien. Via de spray knop kan je het gemakkelijk aanbrengen en verdelen. En zoals ik al zei: 30 cm afstand nemen en nonchalant sprayen over je haar. Of het nu de aanzet is of je hele pluk, alles kan! Sprayen maar!

“Bedenk van tevoren goed wat je stylingwens is
voor je een hairspray kiest om de perfecte look te creëren.
Er zijn verschillen in de sterkte van de fixatie. Houd
daarnaast een hairspray altijd op zo’n 30 cm van je hoofd en
spray gelijkmatig om de ultieme fixatie te bereiken.”
Haarstylist Arjen Huffels

volume.
Ik heb hier de volume spray uit getest. Op de eerste foto zie je mijn haar zonder de spray. Net gewassen en handdoek droog gemaakt + geföhnd. Daarna is het tijd voor wat volume en dus pak ik de volume spray erbij! Eventjes verdelen over mijn haar, aanzetten bij de aanzet van mijn haar en verdelen met mijn handen. Nonchalant en voor een volumineus en speels effect. Et voila! De laatste foto is het resultaat. Een bos vol met haar en veel volume! Ik vind de spray erg fijn werken. Hij droogt snel op, ruikt heerlijk en doet goed zijn werk!

glans,
Het lijkt wel of mijn haar blonder is geworden haha! Echt glans zie ik niet maar het doffe en pluizige is weg van mijn blonde hair ^^

Ik ben tevreden! *ALWEER* Andrélon heeft goed zijn werk gedaan en prachtige, vernieuwde hairsprays vertoond. Voor elk haartype is er een spray. Of je nu gaat voor slag, een volumineus kapsel of een fixatie, alles kan met deze vernieuwde hairsprays! Ze zien er leuk uit, bevatten 250 ML en elke spray kost dus €4,19. Een koopje! Je doet mega lang met deze spray en het werkt erg prettig! De sprays hebben een fijne nevel en zijn makkelijk uit te borstelen. Mocht je benieuwd zijn, de vernieuwde Andrélon hairsprays liggen vanaf nu in de winkels, o.a Etos & Kruidvat. En hey! Hier onder vind je een kortingscoupon voor 25% korting! Uitprinten en mee nemen dus ^^

Kortingscoupon! ♥♥♥♥♥♥♥

 

Ga jij de vernieuwde sprays kopen? En wat vind jij van hairspray?
xoxo

9 reacties op “care ♥ Andrélon vernieuwde hairsprays”

 1. Michaela schreef:

  Klinkt echt super! Lijken me heel erg fijne producten 🙂

 2. Tessa schreef:

  Ik gebruik eigenlijk nooit haarsprays maar misschien ga ik er hier wel eentje van proberen!
  Liefs, Tessa

 3. Dagmar schreef:

  Ah wat een uitgebreide en fijne review, ontzettend mooie foto’s en leuk om hier meer over te lezen!

 4. Mariëlle schreef:

  Leuke review, Andrelon blijft fijn!

 5. Marleen schreef:

  Ze lijken me heel fijn! Ze zien er ook nog eens leuk uit!

 6. Saskia schreef:

  De volume variant lijkt mij wel wat! Ben erg benieuwd.

 7. Withlovefroms schreef:

  Deze producten heb ik nog niet geprobeerd, maar wel de droogshampoo van Andrélon en daar ben ik alvast tevreden over!^^
  Liefs <3

 8. Estrella schreef:

  Zelf gebruik ik eigenlijk nauwelijks hairsprays. Ik heb toevallig van de week wel de Make it Shine spray, ook van Andrélon gekocht, maar weet nog niet of ik dat zo’n succes vind. Ik vind de geur echt vreselijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *