www.charlottestorij.nl

Het lijkt wel kerst in mijn swatch bakjes! Overal zie ik glitter. Potjes nagellak met glitter, glitter oogschaduws. Is het al kerst? Nee, maar in de wereld van NYC wel. Ze brengen nieuwe lakjes uit die bom vol glitters zitten. Maak kennis met de te mooie NYC Crystal Couture nagellakken. Besprenkel je nagels met een vleugje couture glamour! Deze vleugjes couture zijn alleen weg gelegd voor koningklijke hoogheden. New York Color introduceert de Crystal Couture Nail Polish. Een ware explosie van glitter op je nagels. Net zo speciaal en stijlvol als een couture jurk! Klaar om te schitteren met deze nagellakjes? Kijk maar snel mee!

 

De nieuwe Crystal Couture Nail Polishes zijn feestelijke plaatjes om te zien! Zowel deze nagellakken als de top gold coat en de Strip Me Off Base Coat zijn helemaal nieuw van NYC.  De Crystal Couture nagellakken zien er mooi uit. Je ziet de glitters duidelijk zitten en dat zorgt voor een feestelijk plaatje. De flesjes zien er mooi uit en hebben allemaal een zwarte dop. Op de flesjes staat nog wat tekst en sierlijke letters. Ik vind het er leuk en mooi uitzien! In de collectie zit ook nog een Strip Me Off Base Coat, een idee van OPI. Breng eerst de NYC Strip Me Off Base Coat op je nagels aan voordat je de Crystal Couture Nail Polish aanbrengt. Met die base coat trek je de nagellak met glitters heel eenvoudig van je nagels af. Hoe handig! Want als ik ergens een hekel aan heb is het glitter nagellak die je van je nagels moet boenen. Een potje bevat 9,7 ml.

Van links naar rechts zie je :  013 NY Princess, prachtige paarse glinsteringen zoals een edelsteen amethist,  014 Blue Majesty, blauwe glitters voor vorstelijke elegantie,  012 Ruby Queen, sprakelend rood voor vintage glamour, en 011 Fashion Queen, gouden glitters die klasse uitstralen.

Dit is de topcoat met gouden glitters. Zo maak je je nagels al helemaal klaar voor het kerst diner!

NYC Crystal Couture 013 NY Princess.
Een prachtige, paarse kleur. Je voelt je als een prinses met deze nagellak. Een paarse jelly ondergrond. Hij is mooi, heeft blauwe,zilvere glitters maar lakt helaas wel wat stroperig. Je moet hem dus met beleid aanbrengen en voorzichtig laten drogen. Hij dekt wel goed in 2 lagen! Een hele toffe lak dus!

NYC Crystal Couture 014 Blue Majesty.
Dit is mijn favoriet! WAUW. Een ijsblauwe kleur die van je nagels af spat! Ben jij al klaar voor een ijzige winter?  De nagellak heeft subtiele, kleine glittertjes en ik vind hem prachtig. Dekt ook super goed na 2 lagen, terwijl ik juist negatieve reviews over dit lakje gezien heb. Ik vind hem super!

NYC Crystal Couture 012 Ruby Queen.
Ruby Queen is opvallend en lekker knallend! Kersenrood, zo rood als de muts van de kerstman. Een rode kleur met wat feestelijke glitters. De kleur is prachtig en valt lekker op. Hij dekt goed en de subtiele glitters maken het af!

NYC Crysral Couture 011 Fashion Queen.
Een gouden topcoat om het af te sluiten! Het toetje, het dessert van het kerst diner met gouden sterretjes! Een prachtig effect geeft deze lak. Je kan hem op 2 manieren lakken, de lak alleen aanbrengen op je nagels of hem aanbrengen over een andere kleur. Ik heb hem hier aangebracht op een zwarte lak zodat je het effect goed kan zien. Ik vind hem prachtig! Deze top gold coat dekt in 2 laagjes volledig.

Moet ik nog meer zeggen over deze feestelijke lakken? Een heftige glitterlak die je nagels feestelijk maakt! De lakken drogen mega snel, binnen 60 seconde al! Met de topcoat erover heen duurt het iets langer maar het droogt snel. Mega snel! Ze zijn prettig in gebruik en dekken na 2 lagen goed. Ik vind het mooie kleuren en van mij mogen er nog wel meer kleurtjes komen! Leuk voor een feestje, kerst of gewoon voor het najaar. NY Princess en Blue Majesty zijn mijn favoriet maar ik vind de top gold coat ook prachtig! Zeker in combinatie met een donkere kleur. Me loves glitter! Mocht je benieuwd zijn naar deze glittery lakken, ze zijn vanaf nu te koop voor €2,49 per stuk bij Kruidvat en Trekpleister. Haal jij deze NYC Crystal Couture Nail Polish in huis voor de feestdagen en het najaar? You Sparkle!

                                                                                                                               xoxo

14 reacties op “nailpolish ♥ NYC Crystal Couture”

 1. Withlovefroms schreef:

  Leuke kleurtjes!
  Echt heel feestelijk!
  Liefs, xxx

 2. Dagmar schreef:

  Ooooh wat een mooi artikel en te gekke foto’s heb je gemaakt! Echt geweldig om te zien, love them all! En ik zou echt niet kunnen kiezen tussen deze toppers, so pretty!

 3. Mariëlle schreef:

  Ik vind ze best leuk, maar niet dat ik denk wow die moet ik hebben!

 4. Manon schreef:

  Wauw ze zijn echt gaaf!

 5. Dionne schreef:

  Dat blauwe lakje is mooi!

 6. jouvence schreef:

  wat een mooie lakjes ♥ xx

 7. Esther schreef:

  Deze zijn moooooi !

 8. Kimberly schreef:

  Super mooie lakjes! <3

 9. Rebecca schreef:

  Wow ik vind ze erg gaaf! Vooral de paarse spreekt me heel erg aan 🙂 Mooie foto’s ook.

 10. Dille schreef:

  De rode vind ik echt heel erg mooi! Zeker nu het herfst is!

 11. Kelly schreef:

  Ik vind het hele leuke lakjes!

 12. Lotje schreef:

  Wat een geweldige lakken!

 13. Svenja schreef:

  Wauw, wat een ontzettend mooie en bijzondere lakjes. Vind het effect echt heel erg mooi. De paarse en gouden zijn mijn favoriet <3

 14. Bianca schreef:

  Mooie lakjes, vooral die gouden <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *