www.charlottestorij.nl

 Hallo allemaal! Vandaag heb ik een video voor jullie want vrijdag betekend op mijn YouTube kanaal een filmpje! Abonneren kan hier Dit keer heb ik een shoplog van mijn aankopen van de opening van de Primark. Ik laat jullie mijn spulletjes en items zien. Laat je me weten welk kleding stuk jij het leukste vond? En of je zelf ook wel eens lekker shopt bij de Primark?? Fijne vrijdag!

xoxo

5 reacties op “video ♥ Primark shoplog”

 1. Manon schreef:

  Je hebt echt hele leuke aankopen gedaan

 2. Angela schreef:

  Je hebt super leuke dingen gekocht! Ik ben DOL op de primark <3 🙂 Je maakt leuke filmpjes!

 3. Miss Happinez schreef:

  Ik vind dat lange blauwe vest heel mooi!

 4. Marleen schreef:

  Leuke items heb je geshopt! Ik moet zeker weer eens naar Primark ! xx

 5. Mariëlle schreef:

  Hele leuke items, en ja vooral die sjaal, super mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *