www.charlottestorij.nl
06. 10. 2014

Goeiemorgen! Leuk dat je weer naar de wekelijkse photodiary kijkt! Ik heb weer een heleboel leuke en vrolijke foto’s voor jullie in petto. Afgelopen week was mega druk! Ik had 4 dagen school, rijles en werk tussendoor en ook nog een event bezocht! Lekker druk dus. Helaas werd ik vrijdag niet lekker en kwam alle vermoeidheid uit mijn lichaam. Ik had het echt even gehad en heb de hele dag bijgeslapen en uitgerust. Alsnog heb ik genoeg leuke foto’s voor deze diary! Kijk maar mee

Bath & Body works producten! Oh yeaaah. Ik heb samen met mijn zusje via mijn oom en tante vanuit Amerika deze producten gekregen. Sweet Cinnamon pumpkin! En het ruikt allemaal zo heerlijk! Laat de herfst maar snel beginnen hihi ^^

Pannekoeken tijd! Yumm. Nostalgie hoor jongens. Pannenkoeken met erwtensoep! Dit waren trouwens hartige pannekoeken met kaas en spek.

Maandag ging ik na school even naar Florance in Wijchen. Een nagel groothandel met allemaal nagellakjes, verschillende tools en andere nagel spullen. Deze creaties stonden er en ik vond ze allemaal zo tof! Ik vind nail art sowieso heel fascinerend en inspirerend om te zien. Kijk deze acryl creaties! Wauw!

Het pakket wat ik moest ophalen voor school! Lekker groot en veel nagellakjes, base en topcoats, vijlen en andere spulletjes. Vind vooral het zilveren doosje erg mooi. Hier kan ik alles in op bergen. Vanaf nu kan ik dus ook een manicure doen! 🙂

Dinsdag ging de Primark in Arnhem open! Jullie hebben de vlog en mijn kleine verslagje al kunnen lezen. Het was een super gezellige ochtend! Om 9 uur stroomden alle bloggers en pers binnen en konden we een kijkje nemen in de nieuwe Primark. Het was een toffe opening en ik heb goed geshopt! *shoplog komt er nog aan!

Ik stond bewapend met mijn camera klaar om alle kleding, schoenen en andere spulletjes van de Primark vast te leggen. Met mijn badge van bezoeker en een lekker ontbijtje natuurlijk! 😀

Na 2 uur lang geshopt te hebben verlieten we de Primark met veel tassen! Dit was o.a met Nicole, Janne, Lauren. Het was supergezellig en we zijn, zoals je ziet, allemaal erg goed geslaagd!

Deze collage maakte ik voor mijn Instagram. Het was zoals ik dus al zei een hele geslaagde en leuke opening. Bij deze nog wat sfeer beelden en een kleine impressie van die ochtend.

Eenmaal thuis aangekomen te zijn showde ik mijn aankoopjes aan mama en Isabelle. Ook legde ik de aankopen even vast op camera! Ik ben vooral heel blij met de sjaal, de fluffy trui en het blousje. Oke, alles is gewoon leuk! Hihi.

S’avonds aten we Hollandse pot! Boerenkool met spekjes, een speklap en rookworst. Niet de lekkerste foto maar het was wel echt goddelijk! En zoals je ziet, wij douwen zonder enige schaamte zo de worst midden in ons prakje boerenkool!

Woensdag ging ik eventjes terug naar de Primark omdat ik een shirtje moest ruilen. Ik kwam deze schattige accesoires tegen bij de beauty afdeling. Tasjes in de vorm van een uiltje of een panda die gevuld waren met nagel spulletjes. Te schattig en leuk!

Daarna ging ik nog eventjes de stad in. Bij de Coolcat in Nijmegen kwam ik deze mega stoere, warme en vooral leuke jas tegen! Ik was nog steeds op zoek naar een warme en fijne winterjas en bij deze was die gevonden! Een parka met leren stukken en gouden details. Precies waar ik van houd! Ik kocht hem! De jas was €90,00 maar hier doe ik heel veel winters mee!

S’avonds moest ik werken bij Emté en na werk had ik zo’n honger. Ik bakte 3 eieren met kaas en spek en at er ook nog een pistolet bij. Yum! Na al die artikelen scannen heb je echt trek hoor! *komt weer een bak bami voorbij* PIEP.

Ik nam nog meer spulletjes mee die middag bij de Primark. Een warme sjaal met toffe print, fluffy sokken met een bijpassende pinguïn pyjama, een tas, een oogschaduw kwast en heel erg noodzakelijk voor de winter: handschoenen! Nu mag ik voorlopig niet meer de Primark in hoor!

KRUIDNOTEN!!! Yesss. Ik vind deze zo heerlijk. Deze zijn gedoopt in witte, melk en pure chocolade en ik trakteerde mezelf op een grote en volle zak. Hier kan ik echt van genieten <3

Ik ben verliefd op mijn nieuwe YSL lipstick in een hele toffe, fuschia kleur. Ik ga er zeker nog wat over schrijven! In combinatie met deze sjaal stond die wel erg mooi!

Helaas had ik vrijdag een mindere dag.. Ik voelde me zo moe en niet lekker dat ik thuis bleef van stage. Met veel paracetamols, groene en citroen thee en slaap bracht ik de dag door. Series kijken, achter mijn laptop werken aan de site en slapen. Ik voelde me die avond gelukkig alweer stukken beter en opgeknapt! Fijn want ziek zijn is maar niks…

Speciaal voor dierendag maakte ik een nailart die jullie al hebben kunnen zien afgelopen zaterdag. Ik vond vooral de pinguïn cute!

Lieverdje van een Dushi werd goed verwend door ons. Extra veel koekjes, knuffels en een heel schattig roze pakje.

Zondag wat houd ik van je! Lekker lazy op de bank hangen, rustig aan doen en genieten van een uitgebreid en lekker ontbijtje. Hmmm!

Zondag was niet super lazy voor mij maar ik heb er wel van genoten hoor! Daarna moest ik nog een paar uurtjes werken bij Emté. Geen probleem! Lekker centjes maken! ^^

Ook heb ik mijn eerste vlog! Een kleine impressie van mijn week, in video vorm! ^^

En dat was mijn weekje! Lekker druk en afwisselend!! Ik heb veel gewerkt, aan school gedaan en daarom voelde ik me zo moe. Bah, ik hoop niet dat dit elke week is want dan kunnen ze me opvegen hoor.. Aankomende week is niet veel anders. School, school, school en nog eens school. Het hele weekend is bezet met werk en verder zie ik wel wat er op mijn padje komt. Bedankt voor het kijken en ik wens jullie een fijne week!
xoxo

10 reacties op “photodiary ♥ week 35”

 1. Tessa schreef:

  Mmm heerlijk die pannekoeken en wat tof dat je bij de opening van de nieuwe primark was!
  Liefs, Tessa

 2. Denise schreef:

  Heerlijke aankopen bij Primark, zo leuk dat je er aanwezig was! Misschien tot de volgende opening! 🙂

 3. beautyforgirls schreef:

  Binnenkort ga ik ook even langs de Primark. Ben er nog niet geweest in Arnhem. Leuke foto’s.
  Liefs, xxx

 4. Aaaah leuk ik heb dat houthakkersblousje ook! Toffe foto’s. De chocoladepepernoten heb ik deze afgelopen week ook al gehad.

 5. Femke schreef:

  Leuke, maar drukke week inderdaad! Ik ga de video vanmiddag even bekijken. Ik wens je een hele fijne week toe 😀

 6. Manon schreef:

  Leuke foto’s, die pannenkoeken zien er lekker uit

 7. Maaike schreef:

  Leuk zo, je diary met grote foto’s! 🙂

 8. Estrella schreef:

  Leuke foto’s! Die laatste van jou met de knipoog vind ik het leukst!

 9. Anne Solveig schreef:

  Leuke foto’s! Wat een lekker eten!

 10. Malou schreef:

  Nu heb ik zin in pannenkoeken haha! Leuke foto’s 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *