www.charlottestorij.nl
29. 09. 2014

Goeiemorgen! Het is alweer de laatste week van de maand September! Wauw wat vliegt de tijd. Sinds school weer begonnen is gaat alles heel snel. Ik heb het mega druk door school, stage en mijn nieuwe baantje. Alles gaat lekker! Afgelopen weekend was ook lekker druk, ik heb een dag gewerkt en zondag weer ouderwets genoten van een chill dagje! Vandaag heb ik weer de photo diary voor jullie waarin ik de foto’s deel van afgelopen week. Hij is dit keer anders opgesteld, ik wil gewoon even iets nieuws uitproberen. Kijk maar mee

Dit was vorige week zondag. Samen met mijn zusje en moeder gingen we s’middags even naar de stad. Er was een grote braderie door de fruit corso en daarna zijn Isabelle en ik het bos in gegaan met mijn camera om een toffe herfst video te maken. Hij komt deze week online en ik ben er zelf heel erg enthousiast over! 🙂 We maakten onderweg naar het bos even een selfie. Wat houd ik toch van mijn lieve sissy <3

Op de markt aten we een verse stroopwafel. Zo yummeh! Met warme stroop, een verse koek en het rode, retro zakje waar die in verpakt zit. Echt delishes. Ik vind zo’n markt sfeertje altijd heel erg gezellig en leuk. BANANEN 1 euro! Haha, je snapt vast wat ik bedoel.

Een selfie tijdens het winkelen. Deze outfit trok ik aan voor mijn video. Een andere outfit die jullie van me gewend zijn maar ik voelde me er wel fijn in! Een herfstkleurige jurk met zwarte hoge hakken en mijn leren jasje voor een stoerder effect. Jullie hebben de outfit post al gezien 🙂

Oeps! Even zondigen bij de snackbar om het weekend af te sluiten! Een catamaran met 2 frikandellen en een lading friet. Yummeh!

Maandag in de klas met lieve Michelle. Ik heb een hele gezellige en leuke meiden klas en het klikt meteen. Altijd fijn natuurlijk! Dit was trouwens een heel saai uur.. We kletsten, zaten achter onze mobiel.. De docent had namelijk gesprekken en wij werden lekker achter gelaten. Niet erg hoor ^^ Dan maken we gewoon even selfies!

Toen ik s’middags thuis kwam kon ik mijn geluk niet op. Zoals ik al had gedeeld hadden wij de afgelopen week geen internet. Een ramp voor een blogger! Ik haat het als ik niet kan bloggen.. De rest maakt me niet zo heel veel uit want zo’n internet junkie ben ik nu ook niet maar het is gewoon rot.. Ik blogde op school, plande mijn artikelen in de bus in omdat daar dan even Wifi is en zo moest ik er maar mee door. Toen ik thuis kwam brandde het lampje van het internet kastje groen! Wooohoo! Dat betekend weer internet! Ik checkte het snel en ja hoor! We hadden gelukkig weer internet. Een geluks momentje dus!

Ik had de foto’s uitgezocht van het bos en wilde ook een foto van mijn tattoo en mijzelf. Ik ben er zo intens gelukkig mee <3

Lieve dushi! Ons lieve hondje die je elke dag weer heel erg blij maakt. Die je elke dag begroet als je uit school komt. Onze kleine gremlin!

Dit is nu mijn profiel foto op de social media. De foto uit het bos. Ik voel me hier echt een classy girl haha! Met mijn jurkje en de hakken. Ik heb hier wel even een filtertje overheen gedaan voor een herfstig effect maar dat kan je wel zien toch? ^^

Woensdag hadden we weer praktijkles. We zijn nu met hand en voet lessen bezig. Hier hebben we de voet verzorging geleerd. Vijlen, velletjes weg knippen, lakken. Deze week beginnen we met de massages! Dat word genieten! Al vind ik dit ook al heel erg fijn 🙂

Yummm! Op ROC Nijmegen hebben we een bakkerij waar dingen door studenten gemaakt worden. Dit verkopen ze voor een spot goedkoop prijsje. Ik nam dit gebakje mee naar huis voor maar 1 euro! Hij was superlekker. Een soort gelatine koek achtig iets met 4 stukjes fruit. Een kersje, een ananas stukje, sinaasappel en kiwi. Lekker, gezond.. nee Charr totaal niet! Maar wel een treat yo self momentje!

Een vriendin op school had een prachtig palette mee genomen. Oogschaduws van Kiko. Ik vind vooral de nude en bruin tinten prachtig en ze waren heel mooi gepigmenteerd. Love it! Het gegrafeerde stukje Kiko in de oogschaduws maakt het net wat luxer.

Woensdag avond had ik weer rijles! Het gaat gelukkig steeds beter! Ik had de afgelopen maand niet echt een fijn gevoel over mijn rijlessen. Mijn kijk techniek is nog niet super goed maar het gaat nu gelukkig beter! Ik moet nog 10 lessen totdat ik hopelijk mag afrijden. Eerst mijn theorie halen die deze week is aangevraagd! Spannend! Ik hoop dat ik voor 2015 mijn rijbewijs heb! Ik vind rijden zo mega leuk!

Pasta gemaakt door lieve mama. We aten van die leuke vlindertjes met een verse pasta saus, gehakt en groenten. Echt delishes! Wij eten het altijd met stokbrood en veel kaas. Yum! Ik krijg er weer zin in!

Ik had een nieuwe trui gescoord en daar moest even een selfie van gemaakt worden. Het is een crop trui! Haha, geen crop top maar een crop trui! Ik kocht hem bij Coolcat en hij is zwart wit gehaakt. Op de trui staat een cijfer wat voor een stoer effect zorgt 🙂

Vrijdag op stage! Ik heb lekker zitten leren over de producten van Dermalogica. Dat is het merk wat ze op stage gebruiken. Ik moet alles goed weten en kennen wanneer ik met deze producten wil gaan werken. Hier schreef ik een soort samenvatting en testte ik de producten uit. Ik vind vooral de reinigings producten heel erg fijn. Het is erg interessant om de werkstoffen er van te leren.

Eindelijk heb ik de stap gezet! Ik kocht een vlog camera! Speciaal voor de wekelijkse vlog! Ik vlogde altijd met mijn iPhone maar deze kwaliteit was niet super goed en ik wilde een profesionelere camera die meer opties heeft. Het is trouwens een Canon Powershot SD3500. Binnekort zien jullie natuurlijk de eerste vlog!

Vrijdag avond weer zondigen! Het is echt te erg en ik moet echt een beetje opletten want de kilootjes komen er heel snel bij! Dit was een soort kapsalon achtig iets en heel veel frietjes. Yum!

Zaterdag moest ik werken bij Emtee! Het ging erg snel en de tijd was zo om. Ik moest om 10 uur beginnen en was om 3 uur s’middags al weer lekker klaar. Heerlijk! Ik werk achter de kassa en ik vind het nu al superleuk! Niet echt afwisselend zoals McDonalds maar ook leuk! Ik vind alleen de trui verschrikkelijk haha. Ach, je moet er wat voor over hebben toch? ^^

Saturday night ice cream! Ik had ineens zo zin in een sundea na het werk. Ik kleedde me om en dook met wat vriendinnetjes de stad in. ijsjes tijd! Ik koos voor een sundea met chocolade saus en chocolade stukjes. Zo lekker!

Ik sluit deze diary af met nog meer eten. Chocolade! Daar kan je elk meisje mee blij maken! Dit waren de 2 milka repen. Een milka met smaries erin en een reep met crunchy koekjes. Heerlijk! Lekker een chill zondagje, series kijken en chocolade eten. Just perfect!

 

En dat was de diary alweer! Zoals jullie gemerkt hebben heb ik deze foto’s nu los in een artikel gezet. Normaal zet ik ze per 3 in een collage. Ik weet nog niet of ik dit zo blijf doen maar het was even om te proberen. Aankomende week is ook weer druk. Vandaag zit ik op school en ga naar een nagel groothandel voor mijn pakket. Dinsdag is de opening van de Primark in Arnhem waar ik aanwezig zal zijn! Verder moet ik werken, heb ik stage en zie ik allemaal wel weer wat deze week me gaat brengen. Ik wens jullie allemaal een fijne week!
xoxo

9 reacties op “photodiary ♥ week 34”

 1. beautyforgirls schreef:

  Leuke foto’s.
  Liefs, xxx

 2. Maaike schreef:

  Leuk, ben benieuwd naar je eerste vlog met die camera!

 3. Femke schreef:

  Oeeeh, Milka! Leuke foto’s weer! Ik vind de foto’s op deze manier wel heel fijn om te kijken 😀

 4. Mirne schreef:

  Die stroopwafels van de markt zijn echt heilig!

 5. Marleen schreef:

  Die verse stroopwafels zijn zó lekker! Daar kan ik ook altijd heel erg van genieten 🙂 xx

 6. Manon schreef:

  Leuke foto’s, dat bordeaux rode jurkje stata je echt goed!

 7. Renate schreef:

  Leuke foto’s en wauw die outfit staat je echt heel erg goed!

 8. Tessa schreef:

  Stroopwafels van de markt zijn the best!
  Liefs, Tessa

 9. Estrella schreef:

  Leuke foto’s. Ik heb toevallig afgelopen maandag nog zo’n grote stroopwafel op, heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *