www.charlottestorij.nl

Ze zijn schattig, ze zijn speels en ze zijn nieuw. Waar ik het over heb? De nieuwe lipbalms van Rimmel! Rimmel is natuurlijk het merk met make-up, de bekende foundations, oh zo fijne nagellakken en de lipsticks maar ze hebben nu ook een assortiment met speelse, leuke lippenbalsems voor meiden die niet zo van een lipstick of gloss houden. Maak kennis met de keep calm lipbalms van Rimmel! Leuke kleurtjes, fijne smaakjes en een tof uiterlijk. Ik ontving ze en testte ze voor jullie uit!

Dit zijn ze dan! De mega vrolijke en speelse lippenbalsems. Ik vind ze nu al leuk! Het is volgensmij exact dezelfde lipbalm vorm als babylips. Ligt lekker makkelijk in de hand. Dankzij het moderne design van de Keep Calm and Lip Balm wil je deze meteen bovenaan je wishlist hebben. Deze hippe balm heeft een grappige, typisch Britse look die helemaal wordt afgemaakt met het kenmerkende Rimmel-kroontje. De vier kleuren zitten in een oogverblindend felle verpakking en ze hebben een speelse en eigen persoonlijkheid. Keep Calm and Shop, Kiss, Rock of Play. Wat je stemming ook is, Rimmel heeft de perfecte match voor je. Ik vind ze helemaal leuk! De huls heeft de kleur van de dop zodat je die niet stiekem kan wisselen. Leuk!

 

De lippen balsems als je de doppen eraf haalt. Gelijk een groot pluspunt aan deze balsems: de doppen zitten goed strak op de verpakking en dat vind ik zelf altijd belangrijk. Geen flut kwaliteit dus! De lippenbalsems zien er meer uit als lipsticks. Qua vorm helemaal. Puntig met een plat stukje waarmee je de lippen even snel kan balmen! Deze lippenbalsem zorgt voor verleidelijke lippen om op te eten en biedt tegelijkertijd bescherming, verzorging en hydratatie. De voedende formule is verrijkt met hydraterende olie en kalmeert, verzacht en beschermt je lippen. Geniet tot 5 uur lang van een heerlijk comfortabel aanvoelende en verzorgde lippen. Dat klinkt heel goed toch! 🙂

Keep Calm and ontdek alle kleuren! Van links naar rechts zie je Keep Calm and Rock, Keep Calm and Kiss, Keep Calm and Play en Keep Calm and Shop. De structuur van de balsem is helaas wat stroef. Hij glijdt niet heel fijn en soepel over je lippen. Naar mate je hem meer gebruikt en de punt weg gaat glijden ze wel makkelijker. De 4 balsems hebben elk een eigen persoonlijkheid en kleurtje. Ga je voor een transparante tint of een opvallende fuschia kleur. Van links naar rechts op mijn lippen: rock, kiss, play en shop. Rock is een fuschia kleur, Kiss is een prachtige rood roze tint. Play is een zacht roze tintje en Shop een nude tint met een subtiel roze glansje. Het zijn geen balsems om op te doen voor de kleur maar voor de verzorging. De balsems laten een subtiel glansje achter en verzorgen je lippen!

Hihi, hoofdjes! Hier draag ik alle kleurtjes op mijn lippen. Zoals je ziet zijn ze allemaal erg onopvallend. Keep Calm and Rock is de donkerste kleur op je lippen maar zo donker als een lipstick is die zeker niet. Voor meiden die dus niet willen opvallen of gewoon een verzorgende balsem willen! De lip balm is verrijkt met hydraterende olie, beschermt, kalmeert en verzacht je lippen. De geur is heel fijn! Fruitig en zoet. Niet heel erg aanwezig maar gewoon subtiel, zoals de Keep Calms zijn!

Mijn lippen voelen na het dragen van deze lip balsems minder droog en comfortabel aan. De balsems zijn zacht en niet vettig waardoor ze snel intrekken, maar de werking is niet super krachtig. Ik vind ze wel erg fijn tussendoor! Verzorgend en toch een subtiel glansje met een kleurtje. De lipbalsems zien er cute en vrolijk uit, hebben een zoet geurtje en je kan ze elke dag gebruiken om je lippen in goede conditie te houden! Een leuk product om erbij te hebben dus! Mocht je benieuwd zijn naar de Keep Calm Lipbalms, ze zijn vanaf nu te koop bij de drogist voor €3,49 per stuk. Wat vind jij van deze speelse Keep Calm lipbalms?

13 reacties op “beauty ♥ Rimmel Keep Calm Lipbalm”

 1. Denise schreef:

  Baby Lips staan nog zeer hoog op mijn wishlist!

 2. lonneke schreef:

  Jammer van de stroefheid maar toch vind ik ze wel erg leuk!
  Vooral keep calm and Rock!
  Liefs lonneke

 3. beautyforgirls schreef:

  Ze zijn erg leuk en handig voor in de tas.
  Liefs, xxx

 4. Maaike schreef:

  Ziet er fijn uit, maar ik heb liever een lippenbalsem die toch een beetje een opvallend kleurtje geeft!

 5. Manon schreef:

  Jammer dat ze stroef zijn, maar ze zien er verder goed uit!

 6. saskia schreef:

  Ik vind ze heel leuk, mooie kleurtjes ook en niet duur!

 7. Kelly schreef:

  Wat een leuke kleurtjes! Ik ben erg benieuwd naar!

 8. Jaylin schreef:

  Mooie kleurtjes! Ik hou wel van subtiel en minder opvallend. Ik vind vooral shop erg leuk 🙂

 9. Sasha schreef:

  Leuke, speelse balms! Ik heb ze nog niet gezien in de winkel. Helemaal leuk!

 10. Miss Happinez schreef:

  Wat zijn ze vrolijk zeg!

 11. Annelies schreef:

  Ha, zo leuke verpakking! Doet me meteen denken aan de baby lips! Liefs

 12. Romy schreef:

  Wat een mooie! Deze heb ik nog niet eerder voorbij zien komen. Ik vind de derde het mooiste maar ze hebben allemaal wel iets moois!

 13. Bianca schreef:

  Doen heel erg aan babylips denken. Ze lijken me wel fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *