www.charlottestorij.nl

Officiel begint deze week de herfst. september/oktober zijn de maanden van de herfst. De maanden waarin de bladeren van de bomen vallen, er weer regenbuien komen die mensen zeiknat laten regenen en de maanden van de warme chocolademelk. Maar ook betekend herfst mooie kleuren, toffe outfits en warme sjaals. Ik heb afgelopen weekend een outfit uitgekozen en dook met mijn Canon het bos in om een paar herfstige foto’s te maken. Kijken jullie mee naar mijn outfit?

Mijn make-up heb ik dit keer simpel en naturel gehouden. Omdat de outfit lekker uitbundig en veel was dacht ik, ik doe mijn haar leuk maar de make-up neutraal. Een glansje over mijn lippen, de ooglook met bruin en rood rinten en een zachte blos. Meer dan dat niet want de outfit zegt denk ik wel genoeg! ^^

 

De outfit! Ik draag herfstige kleuren die ik zelf erg mooi vind. Ik draag een totaal andere stijl dan normaal maar ik vind hem wel heel erg tof! Vrouwelijk en classy met toch een stoere touch door het jasje en de schoenen. Ik draag een jurkje in een bordeaux rode kleur met een soort padded stof. Dikker met een patroontje. Hier onder draag ik een zwarte legging met mijn hak laarsjes. Over het jurkje draag ik een zwart bikerjack in leer met padded stukken voor een stoer effect. Voor accesoires draag ik een gouden ketting met panter kopjes. Ik vind deze erg stoer bij het jurkje staan. Verder heb ik een zwart horloge met moustache print en mijn pandora armband. Say hi to the autumn!

Je kan deze outfit eindeloos combineren met andere kleuren, schoenen, accesoires of jasjes. Hier draag ik een roze fluffy vest die mooi matcht bij de kleur van het jurkje. Een lang vest wat het heel lieflijk en schattig maakt.

Mijn haren heb ik sinds kort wat korter geknipt en ik vond het leuk om een speels kapsel erbij te maken. Los, met wat speelse plukjes en een vlechtje in het midden. Nonchalant!

 

Natuurlijk mag mijn tattoo niet ontbreken! Als ik het jasje uit heb en het jurkje los draag zie je mijn tattoo pronken. Het jurkje heeft korte mouwen en zo zie je de tattoo natuurlijk heel goed. Ik draag er een zwart horloge bij met moustache print voor een stoer effect. Ik draag op mijn nagels draag ik een berry kleurige nagellak. Ik vind deze kleur heel tof!

 

RODE JURK/ H&M /  FLUFFY VEST / MARKT / ZWARTE LEGGING / NEW YORKER / ZWART JASJE / ONLY / ZWARTE LAARZEN / VAN HAAREN / KETTING / PRIMARK /

Dit is een van de redenen waarom ik de herfst zo ontzettend mooi en leuk vind. De kleding die je met dit seizoen aan kan is zo veel mooier en leuker. We wisselen de teenslippertjes in voor zwarte hakken of laarzen, trekken legging’s in combi met jurkjes aan en gaan helemaal voor de donkere en toffe kleuren! Ik kan niet wachten tot alle bladeren rood kleuren, je weer gezellig binnen kan zitten en kan genieten van een pumpkin spice latte! Laat me weten wat je vond van deze herfst outfit en of ik er nog meer moet maken? Ik doe het graag! Happy fall time!

xoxo

12 reacties op “fashion ♥ when the autumn begins.”

 1. Liselotte schreef:

  Hele leuke herfstoutfit!!! <3

 2. beautyforgirls schreef:

  Leuke outfit, vooral het leren jasje.
  Liefs, xxx

 3. Rosanne schreef:

  Super leuke outfit heb je aan. Het jurkje staat je heel goed. We hebben ongeveer dezelfde lengte haar, je brengt me gelijk op ideeën haha. liefs x

 4. Manon schreef:

  Wat een leuke outfit.

 5. José schreef:

  Hele mooie outfit en je haar zit echt leuk!

 6. Femke schreef:

  Wauw, echt een typische herfst outfit ja! Geweldig, hier houd ik van 🙂

 7. Denise schreef:

  Wat een ontzettend leuk jurkje!

 8. Sasha schreef:

  Wat ben je toch een mooie meid! Wauw, je straalt. Het jurkje in combi met de schoenen staan je super!

 9. Jaylin schreef:

  Mooie herfst outfit! Ik vind je make-up ook erg mooi gedaan. toffe foto’s!

 10. Estrella schreef:

  Heel leuk! Ik heb dat jurkje ook!

 11. Romy schreef:

  Alles aan je outfit is prachtig! En wat een mooie sfeer op de foto’s 🙂

 12. Simone schreef:

  Heeel mooi, zowel je outfit als je tattoo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *