www.charlottestorij.nl
22. 09. 2014

Goodmorning lieve allemaal! Week 33 alweer van het jaar 2014. Hoe snel gaat het wel niet. Over goed 2 maanden is het alweer bijna kerst! Afgelopen week was echt mega druk. De school week gaat zo snel voorbij omdat mijn dagen best kort zijn en mijn rooster onwijs fijn is. 2 dagen tot half 1 les, dan met de bus naar huis en andere dingen doen. Bloggen, werken, huiswerk maken. Druk druk! Afgelopen week had ik 4 dagen school, liep ik stage, liet ik een ander kapsel knippen en had ik mijn eerste werkdag bij Emté! Kijk maar mee naar de wekelijkse photodiary!

Maandag ochtend zat ik om 6 uur al weer helemaal ready voor school. Ik maakte een mooie ooglook bijpassend bij mijn jumpsuit. Van make-up word ik heel erg blij s’ochtends! ♥ Ik ging s’middags naar Florence voor mijn nagelpakket maar helaas was het gesloten, balen! ♥ De eerste pepernoten van het jaar. Love it! Deze zijn met chocolade en zijn hemels!

Het was dinsdag zo ontzettend mooi weer! We aten gezellig een ijsje op het terras ♥ Dushi moest naar de dierenarts omdat ze erg last had van vlooien. We hebben nu medicijnen voor haar gekregen en het gaat een stuk beter met haar! 🙂 ♥ S’avonds een heeeel lekker toetje eten haha!

Woensdag hadden we praktijkles en gingen we aan de slag met hand en voet. Vijlen, nagels lakken en verzorgen. ♥ Selfie met mn lieve zusje ♥ Ik ging s’avonds naar de kapper om een nieuw kapsel te knippen. Mijn haar was dood en droog en er moest een flink stuk af. Ik wilde een lange bob laten knippen. Before en After foto.

Het resultaat! Gezond haar in een toffe bob. Het is niet een bob zoals je denkt dat het van achter een stuk korter is want ik wilde geen afscheid nemen van mijn lange plukken ♥ Jilz op de Vrijdagavond! Yum ♥ Simsen! Vanaf deze week krijg ik de Sims 4. Kan niet wachten!

Stage lopen bij Huidinstituut Vannu. Ik mocht wat kleine behandelingen doen en het was weer erg leerzaam en gezellig! ♥ Zaterdag avond betekende horror movie night! We keken the woman in black met veel popcorn en kussens. Hij was gruwelijk eng! ♥ Love my hair! ^^

En ik had mijn eerste echte werkdag bij Emté. Ik was 2 x ingewerkt en mocht nu helemaal zelf achter de kassa. Het ging heel goed en de uren vlogen voorbij! ♥ Ik blij maar foto’s maken van mijn prachtige tattoeage. <3 ♥ Nieuwe schriftjes en boekjes gekocht voor planningen en school. Ze komen alle 3 van de Hema 🙂

 

En dat was de diary! Gisteren was een gezellig dagje en ben ik samen met mama en mijn zusje naar de braderie geweest. Het was gezellig druk en we hebben wat toffe dingetjes gescoord. S’avonds ben ik naar het bos gegaan voor een nieuwe video en wat outfit foto’s! Komt binnekort allemaal online. Ik heb ineens zin in de herfst, regen buien terwijl je binnen tv kijkt en warme chocolade melk drinkt. Hmmm! Aankomende week heb ik natuurlijk weer school, heb ik rijles, moet ik werken en heb ik stage. Lekker druk! Ik probeer natuurlijk ook weer lekker te bloggen en alles in te plannen! En oh ja, ik hoop dat het internet weer snel gemaakt word want ik typ dit vanuit de bieb! Lang leve internet!
xoxo

14 reacties op “photodiary ♥ week 33”

 1. Tessa schreef:

  Omg jaaa chocoladepepernoten! Gelukkig gaat het nu weer een stuk beter met je hond! En die schriften van de hema zijn allemaal zo leuk!
  Liefs, Tessa

 2. Denise schreef:

  Aaah wat is je haar leuk geworden! <3

 3. Femke schreef:

  Aiiii, geen internet is zo vervelend 🙁 Mooi dat het leuk is op je werk! Klinkt als een leuke en drukke week, have fun 😀

 4. beautyforgirls schreef:

  De dagen gaan inderdaad snel, wat fijn dat je een kort en goed rooster hebt. Succes bij emté. Ze te lezen heb je het naar je zin daar.
  Liefs, xxx

 5. Fijn dat je zo’n gunstig rooster hebt. Altijd lekker als je vroeg klaar bent. Je haar ziet er leuk uit!

 6. Rosanne schreef:

  Leuke foto’s heb je gemaakt zeg! Je tattoo is echt mooi. liefs x

 7. Marleen schreef:

  Leuke foto’s weer! Jillz is zo lekker !xx

 8. Maaike schreef:

  Je haar ziet er erg leuk uit zo!

 9. Manon schreef:

  Wat een leuke foto’s

 10. WithlovefromS schreef:

  Wat een leuke diary!
  Liefs, xxx

 11. Marja schreef:

  Wauw je tattoeage is echt prachtig <3 love it! -x-

 12. Estrella schreef:

  Je tattoo is echt mooi!

 13. Romy schreef:

  Wat een leuk overzichtje weer, natuurlijk volg ik je op Instagram en zie ik al je foto’s! Ik vind het nog steeds tof dat je je eigen salon hebt, ik kan niet wachten tot ik je weer zie! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *