www.charlottestorij.nl

Mijn nagellak stash telt meer dan 100 lakjes maar toch blijf ik altijd bij kopen. Nagellak en meiden is de perfecte combinatie. Laatst was ik bij de Primark en kwam ik een heel schattige setje met 4 lakjes tegen. Kleine, lieve lakjes in pastel kleurtjes en glitter coats. Aangezien ik roze en pastel kleurtjes heel verzorgd vind staan nam ik het setje mee. Kijk maar mee!

Het setje nagellak! Het zit verpakt in een zwart kartonnen doosje met wat vrolijke stippeltjes en gouden randjes. Geeft een leuk effect. Het setje bevat 4 nagellakjes. Het merk van Primark is P.S Love en daar zijn deze lakjes ook van. Op de achterkant van het doosje staat nog wat informatie en de ingrediënten. Niet heel boeiend verder.

De 4 lakjes! Ik vind ze nu al leuk. Het zijn schattige, kleine en praktische potjes met een leuke, meisjes achtige inhoud. 2 topcoats en 2 kleur lakjes. De lakjes hebben geen namen. Op de potjes staat P.S in het zwart en ze hebben zwart matte doppen. Oogt niet heel goedkoop dus dat is een plus punt! Van links naar rechts zie je een glitter lak, een suikerspin roze lakje, een holographic lakje en een parelmour wit lakje.

Het kwastje is fijn! De dop is wat kleiner en pakt iets minder fijn vast maar het kwastje zelf werkt erg fijn. Hij voorziet je nagel in een keer mooi van een laagje lak en brengt egaal aan. Alleen bij de parelmoer kleur had ik er wat last van maar verder werkt het prima!
De swatches!

Ik heb alle lakjes geswatcht en wat verschillende combinaties gemaakt. Allereerst zie je de roze holographic lak met kleine glittertjes. Hier draag ik hem alleen als lak zonder een basis kleur eronder. Ik vind hem pretty! Heel girly en schattig. De tweede combinatie is het parelmoer lakje als ondergrond met de holografische lak er over heen. Pretty! Nu dekt die nog mooier doordat er een andere lak onder zit. De glittertjes drogen snel en blijven meer dan 4 dagen zitten! Bij de tweede combinatie zie je de parelmoer lak met de glittertjes nog een keer en de parelmoer zonder effecten. Ik hou zelf niet zo van parelmoer lakjes maar deze staat wel chique en verzorgd. De laatste combinatie is het suikerspin roze lakje. Op de eerste foto draag ik deze zonder andere coats erover heen. Een heel mooi girly lakje. Hij is romig en dekt in 2 laagjes heel mooi. Love it! De laatste combinatie is mijn favoriet. Een feestje op je nagels. De roze kleur als basis met de glitter coat er over heen. Het zijn een soort sprinkles en bolletjes. Leuk leuk!

Volgensmij is het heel erg duidelijk! Ik ben heel erg tevreden over deze cute lakjes. Ze zijn schattig, kunnen makkelijk mee genomen worden en hebben schattige en leuke kleurtjes. Ik vind vooral de suikerspin roze lak in combinatie met de glitter lakjes erg leuk staan! De lakjes zijn wel klein en dus gaan ze snel op haha! De meeste dekken in 2 laagjes en drogen redelijk snel. Bij mij bleven ze 4 volle dagen goed zitten. Yay! Mocht je benieuwd zijn? De lakjes zijn te koop bij de Primark filialen. Ik betaalde voor dit setje van 4 lakjes €2,50. Wat vind jij van deze nagellakjes? Heb jij wel eens iets van P.S I love gekocht?
xoxo

13 reacties op “nailpolishes ♥ PS I love”

 1. Isabel Cristina schreef:

  Wat een mooie kleurtjes! Leuk setje om als cadeau te geven. Een paar maanden geleden had ik ook een setje van de primark gekregen alleen vond ik dat het niet zo lang mooi bleef.

 2. Romy schreef:

  Wat een leuke lakjes!

 3. Dagmar schreef:

  Aah wat een fijne lakjes en superleuke verpakking! Hier word ik echt heel blij van, leuk!

 4. Ellen schreef:

  Mooie set van de Primark!

 5. edith schreef:

  Wat een super leuke lakjes <3

 6. Manon schreef:

  Wat een leuke kleuren!

 7. Dana schreef:

  ahhh wat een leuk setje!

 8. Mariëlle schreef:

  Mwah ik vind ze niet geweldig, maar de roze is wel leuk!

 9. Leuke kleurtjes! De kleine dop lijkt me alleen wel wat moeilijker lakken.

 10. Mirjam schreef:

  Oh wauw, wat een lieve en schattige lakjes! Heel leuk zo’n setje, zeker voor die prijs!

 11. Marleen schreef:

  Ik heb ze ook gekocht voor een vriendin! Ze zijn echt leuk! Vooral de oud roze kleur is prachtig. xx

 12. Bianca schreef:

  Mooi setje, ik vind dat roze creamy lakje het leukst 🙂

 13. WithlovefromS schreef:

  Mooie kleurtjes!
  En leuke foto’s!
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *