www.charlottestorij.nl

Mijn blog is mijn uitlaat klep. Ik deel alles op mijn blog. Reviews, video’s, foto’s. Afgelopen week zat ik nog lekker in de tuin en scheen het zonnetje. Het was een heerlijke dag en ik childe in de tuin. Ineens viel mij iets op in de tuin. Een spinnetje. Niet heel interessant maar ik maakte hem interessant door mijn mooie bokeh lens. De lens van 55 mm van Canon. Ik maakte wat close-upjes van de spin. Normaal vind ik een spin dood eng maar op de camera was die toch heel erg tof haha! Ik vind het effect van de bokeh en de scherpte van de spin heel gaaf! Zo kan je zo’n eng insect toch even van dichtbij bekijken! Ik ben benieuwd wat jullie van mijn foto’s vinden. Maak jij wel eens close-upjes van dingen om je heen? 🙂

xoxo

7 reacties op “personal ♥ bokeh spider”

 1. Tessa schreef:

  Wat een mooie close up heb je gemaakt! Voor mij is mijnbouw ook echt mijn uitlaatklep!
  Liefs, Tessa

 2. Denise schreef:

  Haha ik ben als de dood voor spinnen! Op de foto’s is ‘ie eigenlijk best mooi!

 3. Annelie schreef:

  Mooie close up heb je gemaakt, het bokeh effect is gaaf! Ik wil ook nog zo graag een lens voor dichtbij. 🙂

 4. Manon schreef:

  IEEEEEEEEEEWL SPIN!!!!!!!!!!!!!!:D mooie fotos heb je gemaakt x

 5. Renate schreef:

  Het zijn prachtige foto’s, maar ik krijg toch nog steeds de kriebels om die spin te zien haha! Ik vind het zelf ook heel erg leuk om met mijn macro lens te experimenteren, ik vind vooral vlinders en bloemen leuk om op de foto te zetten!

 6. Femke schreef:

  Mooi, vooral met het bokeh effect! Ik houd daar echt van 😀 Enne, spinnen vind ik ook echt doodeng, maar op de foto zien ze er nog best wel fotogeniek uit 🙂

 7. Camille schreef:

  Amazing photos 🙂 I love your blog and I have followed you with Bloglovin. If you ever get the chance to check out my blog I would be delighted, thanks!

  Camille xo

  http://www.cococami.blogspot.co.uk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *