www.charlottestorij.nl

Lippenbalsems, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ze zijn altijd handig in je tas, onderweg en zeker straks als de winter weer gaat beginnen. Schrale lippen moeten we niet hebben en daarom lippenbalsems! Het leuke merk lipsmackers komt weer met een aantal nieuwe smaken. Voorzie je lippen met fruitige en zoete geurtjes. Ze zijn om te zoenen! Ik test ze voor jullie uit!

Lipsmackers staat bekend om het leuke en speelse uiterlijk en de smaakjes van hun producten. Zo schreef ik al eens eerder over de lipsmackers omdat ze toen 40 jaar waren geworden. Dit vierde het merk met o.a birthday cake smaak! Nu zijn er weer wat nieuwe smaakjes. Van kersen tot zoete buttercream lipsmackers! Dat klinkt heel erg yummeh en zoet! De lipsmackers zien er onwijs leuk en schattig uit. Leuke speelse balsems met een vrolijke opdruk. Alle balsems zitten appart verpakt op een kartonnetje met bijpassende kleuren en thema’s die bij het smaakje passen. Er zijn 5 smaken: berry buttercream, red velvet, cherry, wild rasberry en kiwi. Alle lipsmackers zien er onwijs leuk en vrolijk uit! Laten we ze snel van dichtbij gaan bekijken!

♥Berry Buttercream.
Allereerst berry butter cream. Een hele zoete, fijne naam! De lipsmacker ziet er feestelijk en zoet uit. Een huls met een cupcake en een berry frosting. De balsem is smal en past makkelijk in je broekzak, makeup tasje of een zijvakje van je tas. De lipsmacker draai je makkelijk uit en heeft een ronde schijf waarmee je hem op je lippen smeert. Berry buttercream is paarsig maar laat een transparante glans achter op je lippen. De geur is heerlijk! Berry buttercream ruikt zoet, heel zoet! Net of je zo een hap van een sweet frosting genomen hebt! Yum!

♥Red Velvet.
De volgende balsem is Red Velvet. Een zelfde variant als de berry buttercream. Ook bedrukt met vrolijke cupcakes. Deze huls is rood en vrolijk. Doet je ook al watertandend denken aan zoete rode cupcakes! Je draait de schijf uit de huls en deze ruikt mega zoet! Heerlijk! De balsem laat een rode glans achter wat voor een classy effect zorgt. Pretty kissable lipsssss .

♥Wild Rasberry.
Dan een mix van berries! Bosbesjes die je altijd door je yoghurt doet kan je nu ook ruiken op je lippen! De huls is vrolijk bedrukt en heeft een lila/paarse kleur. Hij is lekker romig en ruikt mega zoet. Misschien iets te zoet! Persoonlijk vind ik te zoete lipbalms minder maar mocht je ervan houden dan is deze zeker geschikt! De balsem laat een neutraal, glans laagje achter. Berry attack!

♥Cherry.
De volgende lipsmacker is een standaard smaakje maar des ondanks niet minder leuk. De kersen variant of te wel cherry. Een diep rode huls met kersjes afgebeeld. Deze brengt lekker makkelijk en snel aan over je lippen en de geur is delishes! Lekke fruitig en zoet door de heerlijke kersen geur. Deze laat ook een rood glansje achter.

♥Kiwi.
De laatste variant is heerlijk! Lekker fruitig, fris en zomers! Dit is kiwi en mocht je benieuwd zijn hoe kiwi aanvoelt op je lippen? Probeer deze smacker maar eens! Een hippe, groene huls met vrolijke bedrukking. Hij brengt fijn aan maar geeft geen kleur af aan je lippen. Alleen een fruitig en zomers gevoel!

Dat waren de leuke en lekkere lipsmackers! Ze zijn stuk voor stuk allemaal heerlijk en om op te eten! Haha! Mijn favoriet is berry buttercream, cherry en kiwi. Vrolijke en fijne lippenbalsems. Ze verzorgen je lippen natuurlijk ook nog en geven een subtiele glans af. Mocht je van fruitige geurtjes en smaakjes houden dat is dit helemaal naar je lipjes gericht! De lipsmackers kosten €1,99 per stuk en zijn o.a te koop bij Douglas. Wat vind jij van deze fruitige en zoete lipsmackers?
xoxo

10 reacties op “beauty ♥ sweet Lipsmackers”

 1. Tessa schreef:

  Ik zou echt alleen maar aan die lipsmackers willen ruiken, die lekkere geurtjes! Haha 🙂
  Liefs, Tessa

 2. Oeeeeh leuke lippenbalsems! Ik hou van zoet!

 3. beautyforgirls schreef:

  Die zijn zo fijn en de geur is verrukkelijk.
  Liefs, xxx

 4. Annelies schreef:

  Ze zien er altijd zo leuk uit en heb al meerdere keren getwijfeld om ze mee te nemen in de winkel. Wel jammer dat ze weinig kleur geven aan je lippen! Liefs

 5. Mariska schreef:

  Ik heb er ook een paar en ben er echt heel blij mee! 🙂

 6. Denise schreef:

  Ah deze wil ik nog graag eens proberen! <3

 7. Manon schreef:

  Ik heb er een aantal van de cupcakesz die zijn zo lekker!!! Oja ook heb ik een met Fantassmaak

 8. Marleen schreef:

  Ze lijken me heerlijk! Vooral Wild raspberry!

 9. José schreef:

  Deze zien er echt heel schattig uit! Ik ben dol op lipsmackers. Liefs!

 10. Claudia schreef:

  De prijs valt me nog mee. Cherry lijkt me heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *