www.charlottestorij.nl

Lieve papa

Vandaag is het een hele andere dag zoals we die gewend zijn. Vandaag is het 21 augustus 2014. Ik weet nog precies, 1 jaar geleden dat we jou verjaardag vierden in Giethoorn. Op het water, in een klein bootje met een stralende zon. Toen, dat jaar geleden waren wij nog compleet. Je was trots op je gezinnetje en daarom vierden we het met z’n 4tjes. Dat was zoals jij het wilde. Maar sinds jij er niet meer bent is alles veranderd. Ons blije en vrolijke gezinnetje is uit elkaar gevallen. Als een piramide ingestort. We zijn jou kwijt… Ons gezinnetje zal nooit meer zijn zoals het geweest is. Ondanks het gemis van jou, geweldige vader, maken we er wat moois van vandaag. 21 augustus.. Jij zou vandaag 48 jaar geworden te zijn. Bijna liep je naar de 50 toe en dan zou je leven pas echt weer beginnen. Nog steeds kan ik niet begrijpen waarom het leven voor jou zo vroeg en op zo’n vreselijk, oneerlijke manier moest stoppen.Vandaag vieren we voor jou je 48ste levensjaar. Ik ga vandaag iets speciaals voor jou doen. Een tattoeage laten zetten voor jou, lieve papa. Een infinity teken, met 3 vogels en het door mij geschreven woord papa. Zo draag ik je straks voor altijd met me mee op mijn lichaam. Ik draag je altijd mee in mijn hart en als het infinity teken.
Lieve papa, wij steken vandaag extra veel kaarsen aan, gaan voor jou uit eten en proberen het beste voor jou dag. Maak er een klein feestje van daarboven. Ik hou van je, voor altijd ❤️
Liefs,
je dochter Charlotte

21 reacties op “papa, maak er een klein feestje van daarboven”

 1. Manon schreef:

  Wauw heb dit met tranen in mijn ogen gelezen. Sterkte vandaag meid, ik weet zeker dat je tattoo prachtig gaat worden <3

 2. Manon schreef:

  Sterkte mop , hij is trots op je en kijkt vanaf boven met je mee!

 3. beautyforgirls schreef:

  Traantjes staan in mijn ogen. Zo heftig, sterkte vandaag meid!
  Liefs, xxx

 4. Marloes schreef:

  Heel veel sterkte lieve Charlotte. Wat zal jou vader trots zijn op jullie. En wat heb je een mooi stukje geschreven. Liefs X

 5. Denise schreef:

  Ontzettend veel sterkte vandaag. Een ontzettend mooi stukje heb je geschreven!

 6. Sanne schreef:

  Lieve Charlotte,

  Veel sterkte en wat een mooi teken dat je een tattoo vandaag laat zetten. Ik kreeg tranen bij het lezen van het stukje.

  Liefs Sanne ♥

 7. Malou schreef:

  Mooi geschreven en heel veel sterkte 🙁

 8. (Red) Sonja schreef:

  Sterkte vandaag! Je hebt echt een prachtig stukje geschreven over hem!

 9. Femke schreef:

  Heel, heel, heel veel sterkte vandaag gewenst Charlotte. Ook voor de rest van jouw gezin, jullie zijn in mijn gedachtes vandaag <3

 10. Kim schreef:

  Wat lijkt me dit een moeilijk dag. Heel veel sterkte.

 11. Anniek schreef:

  Ik wens je heel, heel veel sterkte, heftig zo’n dag. Mooi stukje heb je geschreven, en mooi dat jullie er met z’n allen toch nog een mooie dag van proberen te maken. Liefs

 12. Kirsten schreef:

  Heel veel respect voor jou, dat je dit zo mooi kan verwoorden Charlotte. Heel veel sterkte vandaag toe gewenst. Je papa is trots op jou en je familie dat weet ik zeker. Heel veel liefde toegewenst. Ik ben benieuwd naar je prachtige tattoo met mooie betekenis.

 13. Isabel Cristina schreef:

  Wat mooi geschreven! Ontzetten veel sterkte voor jou en je familie Charlotte!

 14. Tessa schreef:

  Jeetje meis! Ontzettend veel sterkte en wat heb je dit mooi geschreven! Ik vind het zo mooi dat je een tattoo ter ere van je vader gaat laten zetten!
  Liefs, Tessa

 15. Dana schreef:

  Onwijs mooi geschreven <3

 16. Julia schreef:

  Gelezen met tranen in m’n ogen wat heb je dit ontzettend mooi geschreven heel veel sterkte lieve Charlotte ! Liefs xx

 17. Julia schreef:

  Gelezen met tranen in m’n ogen wat heb je dit ontzettend mooi geschreven heel veel sterkte lieve Charlotte ! Liefs xx

 18. Kim schreef:

  Wat een mooi stukje. Heel veel sterkte <3

 19. Anne Solveig schreef:

  Mooi geschreven Charlot 🙂

 20. charlot ik weet niet wat ik moet zeggen misschien is dit een beetje laat maar alsnog gecondoleerd met je vader

 21. Tedi schreef:

  gecondoleerd en sterkte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *