www.charlottestorij.nl

Hey hey! Jullie weten inmiddels wel dat Charlotte onwijs van fotografie houd. Als het zonlicht mooi staat ga ik er vaak op uit met mijn Canon om even lekker te fotograferen. Natuur, bloemen, allerlei soorten licht effecten en ganzen! Haha. Laatst was ik aan het wandelen en kletsen met een vriendin en ging Canon eventjes mee. Ineens stonden er bij een plas allemaal ganzen! Het waren er een stuk of 15 denk ik. We hadden brood mee die we eigenlijk aan de eendjes wilden voeren maar de ganzen waren de ducks voor! Dus alles kwam op ons af. Nu weten jullie misschien niet dat ik vroeger enorm bang was voor ganzen. Ze renden altijd achter me aan en begonnen te bijten met die snavels. Ik vond ze dood eng en rende dus als klein meisje van 5 over de kinderboerderij met het gevolg dat al het gespuis me achterna kwam. Een dood enge ervaring dus! Gelukkig ben ik nu niet meer bang voor ganzen en maakte ik een toffe close-up van Bert, aldus de gans die ik zo genoemd heb haha! Verder was het die avond heerlijk zacht. Een fijne, zomerse avond met het gefluit van vogeltjes en een ondergaand zonnetje. Heerlijk is dat. We wandelden dik 2 uur lang en gingen nog even een stukje door het bos. Niet slim met je witte all stars Charr! Ze zijn nog wit hoor dat wel ^^ Wandel jij ook wel eens een stuk op een zwoele zomer avond? En gaat je camera dan ook mee? Bedankt voor het lezen πŸ™‚

 

xoxo

 

11 reacties op “personal/ ganzen, witte all stars en een boswandeling.”

 1. Tessa schreef:

  Wauw wat een mooie foto’s! Helemaal met het licht zo, en ik ben verliefd op je witte Allstars!
  Liefs, Tessa

 2. Angela schreef:

  Super mooie foto’s! πŸ™‚ En je alstars zijn zo leuk!

 3. Manon schreef:

  Wat een prachtige fotos!!!!

 4. Annelies schreef:

  Kan soms zo goed doen zo’n avondwandeling hΓ© πŸ™‚ leuke foto’s die je kunnen nemen hebt! Liefs

 5. Nina schreef:

  Super leuke foto’s!

 6. Denise schreef:

  Prachtige foto’s! Er is niets leuker dan fotograferen <3

 7. Eveline schreef:

  Prachtige foto’s!

 8. Je hebt prachtige foto’s gemaakt! Ik vind het ook lekker om een stuk te wandelen en mijn camera mee te nemen.

 9. liselotte schreef:

  Mooie foto’s! En op de laatste foto zie je er heel mooi uit! πŸ™‚

 10. Miss Happinez schreef:

  Wauw, mooie foto’s πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *