www.charlottestorij.nl

Untitled | via Tumblr

Welkom op het nieuwe oude! Ja, je bent nog steeds bij de blog van Charlotte, genaamd xxxcharr. Alleen is het nu eindelijk dan echt gebeurd. Ik ben van blogspot naar WordPress gegaan en vanuit daar een host en domein gekocht bij Antagonist. Het was een grote stap en ik vond het erg spannend maar ben uiteindelijk zo ontzettend blij dat ik deze keus heb gemaakt. Mede dankzij die lieverd, Anne van www.annesolveig.nl Zij heeft me geholpen met het overzetten en een passende layout. Ja deze lijkt op die van Anne maar ik ag Zondag zelf een layout maken. Dat komt dus allemaal nog! Maar nu eerst: Welkom op www.xxxcharr.nl! Geen doorlink services meer maar echt mijn stukje internet! Natuurlijk blijf ik de oude Charr, met artikelen over fashion, beauty, lifestyle, video’s en veel reviews. Ik hoop dat jullie mij natuurlijk gewoon blijven volgen, dat kan o.a via bloglovin door hier onder te klikken:

Bedankt en ik hoop dat het nog leuker en mooier gaat worden dan eerst! <3

xoxo

13 reacties op “welkom op het nieuwe oude”

 1. Denise schreef:

  Ah wauw, wat gaaf dat je deze stap gezet hebt! Je layout lijkt inderdaad erg op die van Anne maar ik vind ‘m fijn om te lezen. Stiekem durf ik deze stap zelf niet te zetten, ik ben zo bang dat er iets fout gaat.. Misschien toch ook maar eens de hulp van Anne inschakelen! <3

 2. Beautydiarynl schreef:

  Wat een grote stap, maar ongetwijfeld een goeie stap!! XO

 3. Kelly schreef:

  Ziet er mooi uit zo!

 4. Aaah leuk! Ik ben ook sinds dit jaar over naar WordPress, werkt zo lekker als je eenmaal gewend bent!

 5. Femke schreef:

  Aaaah, super super super leuk!

 6. Femke schreef:

  Aaah, super super superleuk! Het is echt gaaf geworden.

 7. Ellen schreef:

  Wat leuk dat je de overstap hebt gedaan! Zelf werk ik het liefst met blogger, maar heel misschien stap ik in de toekomst over naar wordpress 🙂

 8. Esmay schreef:

  Heel tof! Veel plezier met bloggen 🙂

 9. Sasha schreef:

  Leuk dat je een .nl domein hebt gekocht! Ziet er supergoed uit Charr!

 10. Jill schreef:

  Wat gaaf! Tiiiip: namen van dagen moeten niet met een hoofdletter!

 11. Miranda schreef:

  Wauw wat gaaf.
  Het viel mij eerst niet op tot ik je artikel zag en nog even naar je blog keek. Ziet er goed uit..

 12. Mariëlle schreef:

  Leuk dat je nu een eigen domein hebt! Ik heb dit sinds kort ook en ik ben er ook heel blij mee! Je lay out ziet er heel mooi uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *